tips

ett litet dokumentärtips

9 november 2016

efter att ha betat av sisådär nio timmar av TV4:s valbevakning behövde jag en paus… och slog därför över till kanal 5. på dplay ligger en dokumentär av filip och fredrik där de gör vad de gör bäst: åker till USA och hittar ett gäng märkliga människor med tragiska livshistorier som förklarar varför de agerar som de gör. denna gång: varför de väljer att rösta på trump.

tyckte mannen på donut-stället förklarade det symbolist och bra: om man har en hand där alla fingrar är brutna, och en hand där iallafall ett finger är helt – då väljer man den sistnämnda handen. och där är trump. det där sista fingret, utan frakturer, är att trump lovat arbetstillfällen, vilket är den enda ljusglimten i denna lilla stad på USA:s östra sida.

klicka här för att komma till ”i trumpland med filip och fredrik”:
isabel-boltenstern-filip-fredrik-trumpland

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 10 november 2016 at 08:56

    Hade också en lång valvaka igår. TV4 gick konstant med mig liggandes i soffan. Men tillsist fick jag ”nog” kände mig lite för matad av Trump. Tack och lov lite mindre av Trump idag även om det fortfarande känns lite overkligt. Kram

  • Reply Liv 11 november 2016 at 17:42

    Tack för tipset! Faktiskt roligt att kolla på hur de tänker haha :)

  • Leave a Reply