bullet journal

MIN BULLET JOURNAL

11 augusti 2017

Det har äntligen blivit dags att visa hur min bullet journal ser ut! Jag har ju tjatat hål i huvudet på er om detta fenomen som får en att sitta fyra timmar i streck framför YouTube…

I videon går jag igenom vad en bullet journal är, lite tips och tricks, och förklarar hur jag tänkt när jag skapat min egen. Så håll tillgodo:

8 Comments

 • Reply Klara 11 augusti 2017 at 08:52

  Vad ”heter” boken?? Fullkomligt ÄLSKAR detta!! Du är så sjukt inspirerande ska du veta<3

 • Reply Emilia 11 augusti 2017 at 19:00

  Underbart, måste börja med detta! En grej som ger mig lite löjlig startångest i nya anteckningsböcker är hur mycket utrymme som bör ges i förväg till olika listor/teman. Hur gör du om du vill fylla i fler böcker att läsa eller mer lyftstatistik än du gett utrymme till från början? Vad händer på andra sidan, liksom?

 • Reply Jennie 12 augusti 2017 at 07:09

  Faaaaaaantastiskt! MEN du måste berätta var du köpt utrustning. Jag såg i en kommentar ovan vad boken hette och länken dit, men pennorna då? Och sen har jag ju iofs inte en chans i helskotta att kunna skriva sådär fint. Kalligrafi eller vad är det det heter? Jag är fullkomligt såld, jag äääääälskar listor!

 • Reply Tina 12 augusti 2017 at 07:34

  Så kuuul! Ska bara våga med min hemska handstil! Undrar som ovanstående, vad använder du för pennor? :)

 • Reply Jessica Pilman 12 augusti 2017 at 17:32

  Ett hett tips är gruppen Bullet Journal Sverige (Bujo) där finns nycket inspiration och och så många som kommer med tips och trixs.

 • Reply Cornelia 16 augusti 2017 at 17:15

  Såg att du länkat till boken du har, men köpte du den på nätet eller finns den även i butik? Vill ju otroligt gärna börja med detta efter att ha sett din video som ledde mig in på youtube där jag sträck-tittat på liknande i timmar de senaste dagarna. Mår ju bra i själen av det haha:)

  Superbra blogg och youtube<3

 • Reply Johanna 18 augusti 2017 at 11:48

  Jag fullkomligt ÄLSKAR detta! Har till och med tittat på det två gånger. Somnade lycklig för jag tänkte på att jag ska köpa en likadan bok i helgen och börja.

 • Leave a Reply