Ingrid Livet

10 bilder från helgen som gick

27 maj 2019

Redan nu kan jag förvarna att 100% av bilderna som följer är på min hund Ingrid, så är man inte intresserad av henne är man dels sinnessjuk, men också välkommen att kryssa rutan. Jag lovar att inte bli arg. Bara besviken.

isabel-boltenstern-whippet

I onsdags fick Ingrid sin första whippet-kompis! Hon älskar andra hundar, men de flesta är för stora och tunga för att kunna leka fritt med, men när vi var ute på kvällspromenad sprang vi in i en tjej vars hund vi följer på Instagram – haha. Luna och Ingrid fann varandra, raceade runt som rabiessmittade och busade hur härligt som helst.

isabel-boltenstern-whippet

Hund, solnedgång och sommar. Tre ord som sammanfattar varför jag inte uppdaterar bloggen så frekvent.

 isabel-boltenstern

På torsdagen tränade Alex och jag ihop innan vi åkte mot Skåne, och jag spelade in handståendeguiden som ni väl sett?! Efter några timmar stannade vi i Gränna-trakten och promenerade lite.

 isabel-boltenstern

Väl i Skåne var det dags att fortsätta skola in Ingrid på golfbanan, och vårt sällskap var min kära mor som berömde valpen ungefär åtta gånger per hål, vilket gjorde mig mallig. ”Hon är så lugn! Hon skäller ju aldrig! Hon struttar så gulligt! Nu bär hon på en kotte!”

 isabel-boltenstern

Efter golfen sov hon några timmar i pappas fåtölj, och när hon vaknade… gjorde hon någon form av jujutsu med sig själv. Information om mig, som inte rör Ingrid: har skrivit på boken och har deadline på torsdag för ett kapitel som jag ojat och jämrat mig över som fan. LÄNGTAR tills ni får läsa det!

 isabel-boltenstern

Min lilla familj <3 eventuellt min nya bakgrundsbild på mobilen?

 isabel-boltenstern

Söndag innebar djurdokumentär, och Ingrid var väldigt mån om den där kalven som blev jagad av en varg. Tror jag.

 isabel-boltenstern

Och sista bilden: Ingrid i sin cavebed, nerbäddad för första gången. Nu ska vi går och lägga oss igen. Sover gör vi ju ganska frekvent i vår lilla familj, sisådär 9 timmar per människa och 14 timmar för hund. HÄJ!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.