Livet

10 bra saker med idag

22 mars 2017
 1. Jag har varit ledig. ’Nuff said.
 2. PT-fia började följa mig på Instagram, vilket gjorde mig glad men också lite nervös? *vill att hon ska gilla mig*
 3. Tog mig upp på vinden och gick igenom kläderna jag slängt upp där under mitt senaste klädprojekt, och hittade massa godbitar som nu välkomnades in i garderoben igen. Som att få nya kläder helt gratis? Älskar min egen naivitet ibland.
 4. Vår kastanjesamling har totalspårat och fått magnifika rötter på bara några dagar.

  isabel-boltenstern-kastanj

 5. Kom in i vansinnigt produktivitets-trans och betade av sex (!!!) punkter på exakt en timme. Därefter: kaffe och mobilspel för… hold up.
 6. Lyssnade på när Kalle och Brita gästade Tyngre Radio och kände mig som ap-emojin som håller för ögonen vid utvalda tillfällen, hehe.
 7. Jag har gått runt i lägenheten, vattnat blommor och lyssnat på musik med balkongdörren öppen. Vårkänslorna är totala! (Och ja, jag inser att jag låter äldre än 25 på just denna punkt).
 8. Tränade ett slappt pass som mest innehöll lek. Typ detta:

  isabel-boltenstern-bryta-upp2

 9. De där IKEA-påsarna med smutstvätt som bildat råttbo under sängen tog jag ner till tvättstugan. Och tvättade. Och tumlade. Och sorterade. Älskar tvättdagar.
 10. Har pratat i telefon med fina människor PLUS chattat med Api som alltid gör mig glad.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply anzellan 24 mars 2017 at 08:55

  Hej Isabel

  Är du helt klar med din invisalign behandling? Såg att du har haft det. Jag har precis börjat och är på min andra skena. Och nästa skena ska jag få mina attachments. Tänkte höra med dig hur många attachments du hade? Och hur du upplevde dessa? Hade du dem från början? Var de vassa och var det svårt att få av skenorna med dessa på. Jag ska få 22 stycken ….. Men som tur är inte på mina fyra framtänder uppe och fyra framtänder nere. Känner mig lite nervös inför detta :) så tacksam för svar så jag vet vad jag har att förvänta mig.

  • Reply Isabel Boltenstern 24 mars 2017 at 10:04

   Hej! Jag VAR klar men fick köra en omgång till eftersom bettet inte blev som det skulle. (Don’t ask, jag kan för lite för att ens fatta alla tandläkartermer…) Jag vet inte hur många hakar jag hade, men precis som du slapp jag på de fyra främsta både upp och nere. Jag upplevde exakt noll problem med dem – snarare skönt att allt satt på plats! Så hakarna är absolut inget att oroa sig för. Jag känner på mina hakar i detta nu och de är inte vassa, känns bara som små klumpar på tänderna vilket man bara tänker på de första dagarna. Jag tar alltid ut mina skenor genom att ta tag i dem längst bak på ena sidan, nemas problemas. Hoppas du blir nöjd med resultatet! Kram!

   • Reply anzellan 24 mars 2017 at 10:25

    Åh men tack för svar :) det lugnar mig som sjutton :) tror inte man ska läsa för mycket bloggar innan det gör en bara orolig tror att de flesta som skriver om invisalign i bloggar är ju de som har haft problem av ngt slag och de som inte känt nåt skriver ju såklart inget :) Men hur länge ska du köra nu då? Man kan ju få gummiband med för att justera bettet jag kanske kommer att få det. Vilken tandläkare går du hos? Kram till dig med så underbar blogg du har :) man blir så glad av att läsa den.

 • Reply anzellan 24 mars 2017 at 10:25

  Åh men tack för svar :) det lugnar mig som sjutton :) tror inte man ska läsa för mycket bloggar innan det gör en bara orolig tror att de flesta som skriver om invisalign i bloggar är ju de som har haft problem av ngt slag och de som inte känt nåt skriver ju såklart inget :) Men hur länge ska du köra nu då? Man kan ju få gummiband med för att justera bettet jag kanske kommer att få det. Vilken tandläkare går du hos? Kram till dig med så underbar blogg du har :) man blir så glad av att läsa den.

 • Reply Fia 3 april 2017 at 19:09

  Åh men gulle! Gillar redan dig sedan innan!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.