Utbrändhet

10 lärdomar från min utbrändhet

14 november 2017

Med tanke på att den gångna helgen kantades av det förra inlägget spelade jag inte in någon ny video. Denna veckan bjuder jag därför på ett tidigare klipp som nästan är viktigare nu än när jag publicerade det första gången. Här är 10 lärdomar från min utbrändhet:

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Unlucky C 20 november 2017 at 07:45

  Hej Isabel!
  Jag har för mig att jag skrev en kommentar till dig på Youtube för någon månad sen om att jag mådde dåligt på min arbetsplats och hade fysiska besvär efter att ha börjat jobba där.
  Nu har det gått ungefär 4 månader sen dess och jag sitter hemma med ett läkarintyg på fulltid och går på stresshanterings-möten. Jag vet att du får höra detta rätt ofta – men jag måste tacka dig oerhört mycket för att du delar med dig av din erfarenhet och sprider ett väldigt viktigt budskap. Hade jag inte haft dina tankar, tips och erfarenheter i bakhuvudet under denna resan hade jag inte haft balls nog att säga ifrån till mig själv och min omgivning när det räcker.
  Vill även berätta att min mamma jobbar som konsult med psykosocial arbetsmiljö och hon har tagit mycket nytta av dina videor till sina diskussioner, analyser och möten med företag som har problem med sin arbetsmiljö.

  Då jag själv håller på med Youtube kommer jag med största sannolikhet själv sprida detta vidare när jag hämtat mig, och självklart referera till dina videor. Du har hjälpt många!

  Stort, stort tack för detta!

  / En skånsk, trogen läsare & prenumerant.

 • Reply Slow Living by Annika 21 november 2017 at 15:15

  Tack för att du delar med dig! Vi är många som blivit utbrända och tvingats omprioritera. Så inspirerande att få följa dig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.