Livet

10492 saker som puttrar

7 oktober 2019

Hej hej hallå, tappra följare! Här har tiden stått still ett tag. Elle gjorde om bloggdesignen och då fick vi stränga anvisningar om att inte logga in under tre dagar, och därefter hade jag helt glömt bort att internet ens existerade. Tror jag laddat upp en Instabild senaste veckan?

En annan anledning är att jag befinner mig i Skåne. Dagarna går så fort här, jag hälsar på vänner och familj, och har vid flera tillfällen glömt telefonen hemma när vi gått på långpromenader med Ingrid. Fan vad gött det känns!

Just nu är jag i ett limbo. Det är stora beslut och händelser som snart kommer explodera för mig, men de ligger ett par veckor fram i tiden, så nu går jag bara och väntar. Det är en massa grejor som puttrar, men allt är ett mailsvar bort, ett godkännande ifrån eller en bokningsbekräftelse iväg. Inom två-tre veckor kommer ni veta allt, men… det är otåligt. You’ll get it soon.

Efter att jag la upp denna bild på min story var ni så många som frågade var både jackan och mössan kommer ifrån. Den gula mössan kommer från Tretorn och är en perfekt färgklick till annars dyster förkylningslook, och jackan är en oversized puffjacka från Stadium. Modellen är unisex, så på bilden ser ni en XXS på en torso som vanligtvis är en XS/S, och då finns det ändå gott om utrymme kvar för tjocktröja!

Nu måste jag sluta, för att blogga från mobilen är topp 3 mest frustrerande jag vet. Detta blogginlägg tog 43 minuter att slutföra. HEJ!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Robin 12 oktober 2019 at 12:37

    Fin mössa

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.