Livet

14 bilder från perfekt helg

13 maj 2018

Jag känner mig extremt lycklig just nu! Dels för att vädret gett en ökad livslust MEN OCKSÅ för att jag har gjort en helsikes massa roligt! Här kommer en genomgång av helgen vecka 19!

FREDAG

isabel-boltenstern-blogg

För att starta på märkligaste vis börjar jag berätta om mina duschritualer: de sker alltid på kvällen. Mitt hår tar sån förbaskad tid att torka att jag ofta gör det mot huvudkudden, och därför känner jag mig så extremt piffig om jag istället duschar dagtid. Jag hör hur skumt det låter, men här uppskattas fanken det lilla, hörni!

isabel-boltenstern-blogg

Det enda jag hade på dagens agenda var att sitta och balkonghänga med min mycket gravida vän Johanna. Jag köpte med hennes favoirt-alkoholfria-vin som vi smuttade på. Tror vi satt i tre timmar och bara njöt. Så himla snygg balkonginredning dessutom!

isabel-boltenstern-blogg

För att vara en ganska o-lipig person har jag börjat blir extremt känslosam när det handlar om Johanna och lillbebisen. Jag misstänker att hennes gravidhormoner är luftburen smitta för i hennes närhet måste jag så ofta stirra upp i taket och vifta för torka blöta ögon.

LÖRDAG

Ni som följer mig på Instagram vet att jag var lyrisk över mitt nyfunna golfcommunity Green Queens! Personligen tyckte jag inte namnet var så lockande, och jag var på något fördomsfullt vis skeptisk innan – men låt mig berätta om detta superinitiativ!

När jag var liten spelade jag golf, men slutade i tidiga tonåren eftersom jag inte hade några kompisar som spelade. Även om det var roligt att spela med familjen tog det så mycket tid från det sociala, och jag lade klubborna på hyllan. Många golfspelande tjejer känner igen denna historia från egna upplevelser, och precis därför finns Green Queens! Ett community där ungefär 300 tjejer är medlemmar – man kan hitta spelpartners, få hjälp med diverse frågor via Facebookgruppen och (för en gångs skull) hitta likasinnade tjejer som gärna harvar i det gröna.

isabel-boltenstern-golf+

Igår var min första dag, och jag blev inbokad i en boll med tre inbjudande, pigga och jävligt roliga tjejer. Caroline, Caroline och Michaela var ett supersällskap, och vi har redan bokat in en ny runda! Jag misstänker att det kommer bli en jäkligt härlig sommar 2018!

isabel-boltenstern-golf1+

Extrem lyx att vi dessutom fick låna golfbilar dagen till ära. Vi spelade på Lindö, som tyvärr hade några provisoriska greener, men det var så roligt att jag var sprudlande när jag kom hem på kvällen. Så mycket positiv energi, rätt in i kröppa!

isabel-boltenstern-5265+

Och med den energin ringde jag grannsamfundet Ida och Robin för en burgare på Phil’s. Som alltid tog jag en tryffelburgare med sötpotatispommes. Ibland är det synd att bloggen inte har doftservice.

isabel-boltenstern-5298+

Efter burgaren tassade vi hem till mig för att kolla på Mello, och då kom Api över dessutom. Perfekt avslut på en enastående dag!

SÖNDAG

isabel-boltenstern-blogg+

10.30 togs den här bilden innan det som skulle bli ett riktigt tramspass i Josefines sällskap. Jag hade lite kort om tid, så vi försökte mest åla oss upp i några ringar (med bristande resultat) i en halvtimme, följt av 50 GHD – därefter vandrade jag mot duschen.

isabel-boltenstern-5316+

Jag hade nämligen lite pyssel att fixa, så som att köpa blommor och lite fika till vad som skulle bli ett överraskningshäng för min fina vän Johanna. Hon har som sagt inte långt kvar på graviditeten, och i konspiration med hennes sambo Anton (som för övrigt är min gamla pluggkompis) kom vi över och umgicks.

isabel-boltenstern-5324+

Jenny, Helena och några fler hade gått ihop för att köpa en BabyBjörn, vilket fick Johanna att fälla några hormontårar. Och då lipade jag med, så klart. Till vänster ser ni en soon-to-be-father som minst en gång om dygnet tror det är dags. Jag gav dem ett gäng matkassar som kommer efter bebisens nedkomst, för att underlätta de första veckorna som nya föräldrar.

isabel-boltenstern-johanna+

Precis när jag skulle gå sa Johanna att hon börjat spela Pokemon Go igen, vilket gjorde att jag laddade ner appen och TAPPADE DET. Tyvärr. Efter en bussfärd av Poke-stop-swipande och fångster hoppade jag av vid Karlaplan för att möta upp med Ida och Robin igen, och de var inledningsvis extremt anti till återfallet i det djupa Pokemon-Go-beroendet… I en halvtimme, sedan hade de båda laddat ner appen. VICTORY! Ser nu fram emot många mysiga Poke-promenader med dessa två:

isabel-boltenstern-5339+

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.