Listor

14 bilder från veckan som gick

23 september 2019

MÅNDAG:
Vilken ohyggligt dramatisk start på en veckosammanfattning med plåster-i-armvecket-bilden?! Sitt ner, det är ingen fara. Undertecknad har bara tagit blodprov. Kanske berättar mer i framtiden men det är verkligen no biggie. På kvällen kom iallafall min pappa hit till Stockholm för en massa möten, och passade på att hälsa på sin bästa dotter eller ja, let’s be honest: han var mest här för Ingrid.

TISDAG:
Efter ett morgonmöte med Stadium spatserade jag runt i några butiker och kikade på möbler till nya lägenheten. Är ju HELT förälskad i den där runda stolen från Granit men till mitt stora förtret har vi antagligen inte plats till den ÄVEN om vi spottar upp oss ett par kvadrat. Sammetskuddarna var också trevliga, men snordyra.

Ska dock ägna ett eget inlägg åt mitt elsparkcykelhat som snart kokar över. Det är inte sparkcyklarnas fel, givetvis, men människor är helt otroligt SÄMST som slänger de överallt och parkerar de MITT PÅ TROTTOAREN där man försöker gå. Min inre pensionärsilska bubblar över.

Hittade också det här köksmöblemanget på Bolia, men insåg tyvärr att det också kostade en halv förmögenhet. Får återgå till mitt älskade IKEA för att inte behöva SMS-låna lagom till jul.

ONSDAG:
Efter en hel dags bokskrivande tog jag mig ut bland levande människor. Firmafest för Barebells innebar maskerad, och Alex och jag fick tilldelat att vara Aladdin och Jasmin! Superkväll!

TORSDAG: 
Eftersom jag snart ska resa bort en hel månad (ska snart berätta) behövde vi sätta igång med lägenhetsrensning ganska omgående. Såhär kaosartat blev det på tio minuter när vi bestämde oss för att rensa ut hela vardagsrummet samtidigt.

PS. blomman bakom Alex mår inte så bra. 

På eftermiddagen åkte jag hem till min kompis Emma och sydde handdukar och servetter av ett tyg jag köpte med mig hem från Sri Lanka förra året! Supermysigt, och nu önskar jag mig en symaskin i julklapp också.

FREDAG: 
Min producentkollega John föreslog att vi skulle flytta ut jobbmötet från konferensrummet till ett café (som jag tipsade om i punkt 4 här!) vilket var GENIALISKT. Så himla mysig morgon där vi gick igenom en dokumentärsatsning som vi håller på med. Därefter tränade jag Insta-passet som ni snart ska få ta del av, och efter det åkte Ingrid och jag hem till våra kompisar Johanna och Edda på fika.

På bussen hem var Ingrid ganska trött.

LÖRDAG:
Halva dagen gick åt bokskrivande, och efter lunch knallade jag hem till Max och Emma för syjunta och därefter käkade vi middag och spelade spel. Codenames hette spelet som gick ut på att beskriva ord med gemensamma komponenter så ens lagkamrat kunde pricka in rätt brickor på en spelplan. EXTREMT kul, men tyvärr dåligt beskrivet av mig. Ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att det var roligare än det lät.

(Tog inte en enda bild, för jag lämnar alltid mobilen i hallen när jag är hos Max och Emma! Hett tips – prova det!)

SÖNDAG:

Efter sommarvärmen på lördagen kom riktiga höstvindar på söndagen, och jag drog på mig nya höstkappan för premiärtur i skogen. Så VANSINNIGT skönt att gå runt i ett duntäckeinspirerat plagg när det är friskt och svalt i luften! Måste också höja ett hyllande finger för Tretorn-stövlarna som jag nu använder för tredje (eller fjärde?) året i rad. De är vadderade inuti, heter Eva Winter Classic och är de skönaste mina fötter någonsin upplevt. Såg nu att de finns i plommonlila också, som jag är lite sugen på…

Två timmar traskade vi runt innan jag behövde åka och jobba. Sarah Sjöström skulle intervjuas, och det blev en extra bonus med två Grand Danois i huset!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply johanna 24 september 2019 at 09:16

  Löjligt snygga gummistövlar, mina sjunger på sista versen så kanske värt att investera i. Med fodret lär ju dessa även hålla fötterna varma och torra i stallet under hösten!

  • Reply Isabel Boltenstern 25 september 2019 at 12:02

   Jag kan inte NOG lovorda de – fodret är guld! Kan vara mitt bästa köp i livet klädmässigt faktiskt?

 • Reply Frida 25 september 2019 at 04:15

  Roligt koncept på inlägg! :)

 • Reply JULIA 28 september 2019 at 13:48

  Ingrid!! Vilket gulligt namn på en hund?

 • Reply Anci 30 september 2019 at 09:55

  Blev så sugen på skorna!! Hur är storlekarna?

  • Reply Isabel Boltenstern 3 oktober 2019 at 17:38

   Jag tycker de är normala – har 37 i vanliga fall och 37 i dessa!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.