Utbrändhet Video

15 anledningar till utmattning

2 maj 2017

Utmattningssyndrom blir allt vanligare. Utbrändhet drabbar fler. Människor mår skit och vet inte hur de ska ta sig ur spiralen. Jag får fortfarande mail varje vecka från de som hör varningsklockorna, från oroliga anhöriga och personer som hamnat på destruktiva arbetsplatser.

Många nej vänds till ja för att det fortfarande ses som svagt att inte ställa upp, skuldkänslorna sprutar ut öronen och företag fortsätter utnyttja arbetskraften. För exakt ett år sedan gjorde jag en (lite humoristisk) video om just detta, saker som leder till utmattning, och dessvärre är den fortfarande aktuell. Fortsätt prata om psykisk ohälsa, stressrelaterade sjukdomar och börja ställ krav på arbetsgivare. Hjälp andra att förstå sitt värde. Säg upp er från arbetsplatser som inte behandlar folk värdigt. Skicka klippet till någon ni tror behöver det, för ibland kan en liten tankeställare göra hela skillnaden.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply malin 7 maj 2017 at 09:07

    tack för påminnelsen om den här videon! den är alltid väl värd att se om. i alla fall så länge vi har ett samhälle med en struktur där människor, och oftast kvinnor, utnyttjas till att jobba tills vi stupar. när det som egentligen krävs är en förändring av strukturen.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.