Listor

15 saker sedan sist

19 april 2019

1. För första gången på kanske fyra år har jag färgat håret! Ingen supermakeover på något sätt, men bestämde mig för att slinga upp topparna lite ljusare och lägga i en kallare färg.

2. Speaking of just det. Här kommer ett tips: bli kompis med din frisör, alternativt få hen att bli ihop med ditt syskon, så kan man göra frisörbesöket till ett kvällshäng. Ta med en flaska vin, bjud in en genensam kompis som köper med burgare – så har ni en helfestlig fredag!

3. Okej, lite realtidshändelse här: tror att jag i skrivande stund bevittnar ett fågelsamlag. Ett pjoddagök, som man hade sagt i Skåne. Den ena hoppar upp på ryggen på den andra och flaxar som fasen, och piper. Ser lite dåligt här från soffan, har ett bordsben ivägen…

4. Lilla Ingrid har varit på kollo hos sin uppfödare Fridah, och har i 18 dagar lekt med sin mamma, syskon, farbror och moster. Är så evigt tacksam att världens bästa Fridah alltid är schysst och hjälper till när scheman krockar!

5. Rättelse: lilla Ingrid är inte så jäkla liten längre?! Som en lång gasell. ?

6. Efter 104 dagar i köpstoppets tecken gick jag och köpte mig en golfskärm! Helsike, vad nöjd jag är. Både med inköpet, men mest av min egen bedrift att hålla mig ifrån butiker så länge trots att Lagerhaus-suget ständigt varit på topp.

7. Mellan innebandyns alla slutspelsmatcher hann jag tåga ner till Skåne för en femdagarsvisit! Blir på något vis aldrig besviken när jag kommer hem. Det är som om vädergudarna försöker locka mig till sydligare breddgrader med sina 17 grader och sol.

8. Unpopular opinion: såg precis senaste Beyoncédokumentären på Netflix och kände… jahapp. Att marknadsföra den som ”unik inblick” kändes som en grov överdrift.

9. I veckan var jag uppe i Umeå för innebandysändning mellan IKSU och Täby, och passade på att ta en extradag där hos min svärmor. De har ett gym i garaget och HELSIKE, vad skönt det är att slippa fara iväg för att träna. ??‍♀️

10. Fick träningsvärk I FÖTTERNA av det där skivstångspasset jag la upp på Instagram, haha. Fötterna?!

11. Två fe-no-me-nala (läses med emfas) dagar har spenderats på golfbanan. Helsike, vad kul och härligt det var!

12. På tal om Beyoncé: lyssnade på tre P3 musikdokumentär när jag åkte och hämtade Ingrid, och fasen vad jag gillade de. Beyoncé, Lady Gaga och Britney Spears hann jag med – hett tips inför framtida roadtrips och altanhäng.

13. Det har hänt lite på bokfronten – ska bli så roligt att uppdatera er snart! ?

14. Idag försökte jag mig på att träna under lunchen, men fick minipanik av att det var så mycket folk och jag kände mig stressad av att jag har sändning ikväll (och därmed en tid att passa). Är ju tyvärr en allt-eller-inget-person som inte behöver fokusera all kraft åt ett visst håll åt gången.

15. Unpopular opinion nummer två: var inte skådespeleriet i S08E01 av Game of Thrones helt FRUKTANSVÄRT dåligt? Typ tattigt manus och (spoiler alert) alla ”klämkäcka lines” av exempelvis Tyrion Lannister om ”att ha stake” och… nej vänta nu, larvigaste of all times: när John Snow och Khaleesi flyger iväg till ett sketet vattenfall med drakarna? Äeh, blev så besviken.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply yottabra 22 april 2019 at 10:41

    Håller sååå med om GoT!! Och på slutet när John och Khaleesi kysstes och drakarna kollade på och gav *en blick*? Så weird.

  • Reply Pau 22 april 2019 at 12:50

    Läste med emfas, plus skånsk intonation <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.