Video

20 SAKER KVINNOR LÄRT MIG

8 mars 2019

Internationella kvinnodagen är kommen! 8 mars är här! Dagen då vi uppmärksammar jämställdhetens framfart, men också kampen vi har framför oss. Jag är så förbaskat tacksam för de fina relationerna jag har med så många olika kvinnor – för ni vet vad de säger:

”Bredvid varje framgångsrik kvinna står fler kvinnor och håller henne om ryggen.”

De senaste åren har kvinnor fått en större del i mitt liv. Jag har aktivt förlitat mig mer på kvinnor, och lagt hjärtat i händerna på omtänksamma kvinnor rent känslomässigt. Gamla 90-talsrelationer med olika kvinnor har väckts till liv igen, samtidigt som nya individer som vandrat in i mitt liv varit kvinnor. Jag har blivit omhändertagen, känt mig sedd och förstådd. Samtidigt har jag kunnat relatera, vägleda och virtuellt krama andra kvinnor som kommit till mig för råd.

Här kommer 20 av alla de saker som kvinnor lärt mig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.