Livet Resor

? 24 fantastiska timmar ?

2 augusti 2017

ÅH, helgen som gick var helt magisk!! Jag fick den stora äran att hänga i Båstad med Vitamin Well, som hade samlat ett dundergäng för tennis, yoga och galej! Trots att regnet stod som spön i backen var det 24 extremt lyckade timmar. Vi inledde vistelsen med en tennistimme uppstyrd av Simon Aspelin och Mikael Pernfors, som feedbackade vår teknik.

KOLLA vilka härliga människor vi fick chans att lära känna! Jag har ju följt fantastiska Hanna Modig, Petronella Ekroth och Alexandra Kamperhaug på diverse sociala medier, och det var så roligt att äntligen få umgås med dem IRL!

isabel-boltenstern-vitamin-well-8259+

Jag spelade tennis när jag var yngre, men ackompanjerade då varje slag med en avslutande piruett. Min dåvarande tennistränare tyckte det var bättre om jag började på gymnastik: ett råd jag lydde. Den konstruktiva kritiken var mer utförlig i helgen, men salsahöfterna sitter i:

isabel-boltenstern-vitamin-well-8679+

Därefter var det dags för lunch. Supergod buffé på restaurang Sand!

isabel-boltenstern-vitamin-well-8011+

Vid lunchen delade vi bord med bland annat Nisse Edwall och Manne Forssberg – som driver Pappapodden ihop. Det tisslades och tasslades ett tag innan Manne puttrade ur sig att Api och jag ”är lite kompis-lika”. Och ja, när jag såg den här bilden insåg jag vad han menade. Till och med identisk upprullning av ärmarna…

isabel-boltenstern-vitamin-well-8083+

Vi gick på spa, tittade på proffstennis och åt middag. Efteråt spelade Ola Salo på en liten pluttscen som var upphöjd ca 23 centimeter från marken, och jag tyckte så synd om honom. Dagen innan hade han spelat på Ullevi med Håkan Hellström, och nu stod han framför ett gäng packade 65-åringar som inte kunde EN ENDA av hans ikoniska låtar. En överförfriskad dam valsade till och med upp på scen och gav honom sitt mobilnummer på ett gammalt kvitto – höjden av risighet.

Vid midnatt gick vi vidare till Pepes Bodega och framåt soluppgången gick vi hem med en burgare i näven. Dagen därpå inleddes med yoga!

isabel-boltenstern-vitamin-well-8729+

Efter yogan serverades brunch med en helt oslagbar pekannötspaj, därefter satt vi och snackade i några timmar i väntan på att tennisfinalen skulle äga rum. Regnet försenade matchen så pass mycket att vi åkte hem innan den startade, men TACK till Vitamin Well och alla härliga människor som bidrog till en grym helg!

isabel-boltenstern-vitamin-well-8769+

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.