Livet Resor

đŸŽŸ 24 fantastiska timmar đŸŽŸ

2 augusti 2017

ÅH, helgen som gick var helt magisk!! Jag fick den stora Ă€ran att hĂ€nga i BĂ„stad med Vitamin Well, som hade samlat ett dundergĂ€ng för tennis, yoga och galej! Trots att regnet stod som spön i backen var det 24 extremt lyckade timmar. Vi inledde vistelsen med en tennistimme uppstyrd av Simon Aspelin och Mikael Pernfors, som feedbackade vĂ„r teknik.

KOLLA vilka hÀrliga mÀnniskor vi fick chans att lÀra kÀnna! Jag har ju följt fantastiska Hanna Modig, Petronella Ekroth och Alexandra Kamperhaug pÄ diverse sociala medier, och det var sÄ roligt att Àntligen fÄ umgÄs med dem IRL!

isabel-boltenstern-vitamin-well-8259+

Jag spelade tennis nÀr jag var yngre, men ackompanjerade dÄ varje slag med en avslutande piruett. Min dÄvarande tennistrÀnare tyckte det var bÀttre om jag började pÄ gymnastik: ett rÄd jag lydde. Den konstruktiva kritiken var mer utförlig i helgen, men salsahöfterna sitter i:

isabel-boltenstern-vitamin-well-8679+

DÀrefter var det dags för lunch. Supergod buffé pÄ restaurang Sand!

isabel-boltenstern-vitamin-well-8011+

Vid lunchen delade vi bord med bland annat Nisse Edwall och Manne Forssberg – som driver Pappapodden ihop. Det tisslades och tasslades ett tag innan Manne puttrade ur sig att Api och jag “Ă€r lite kompis-lika”. Och ja, nĂ€r jag sĂ„g den hĂ€r bilden insĂ„g jag vad han menade. Till och med identisk upprullning av Ă€rmarna…

isabel-boltenstern-vitamin-well-8083+

Vi gick pĂ„ spa, tittade pĂ„ proffstennis och Ă„t middag. EfterĂ„t spelade Ola Salo pĂ„ en liten pluttscen som var upphöjd ca 23 centimeter frĂ„n marken, och jag tyckte sĂ„ synd om honom. Dagen innan hade han spelat pĂ„ Ullevi med HĂ„kan Hellström, och nu stod han framför ett gĂ€ng packade 65-Ă„ringar som inte kunde EN ENDA av hans ikoniska lĂ„tar. En överförfriskad dam valsade till och med upp pĂ„ scen och gav honom sitt mobilnummer pĂ„ ett gammalt kvitto – höjden av risighet.

Vid midnatt gick vi vidare till Pepes Bodega och framÄt soluppgÄngen gick vi hem med en burgare i nÀven. Dagen dÀrpÄ inleddes med yoga!

isabel-boltenstern-vitamin-well-8729+

Efter yogan serverades brunch med en helt oslagbar pekannötspaj, dÀrefter satt vi och snackade i nÄgra timmar i vÀntan pÄ att tennisfinalen skulle Àga rum. Regnet försenade matchen sÄ pass mycket att vi Äkte hem innan den startade, men TACK till Vitamin Well och alla hÀrliga mÀnniskor som bidrog till en grym helg!

isabel-boltenstern-vitamin-well-8769+

Du kanske ocksÄ gillar:

Kommentera

LĂ€mna en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.