Livet

3 nostalgihändelser innan 09.00

19 juni 2017

Igår flög jag ner till Skåne för midsommarvecka, och vaknade således i ett superljust sovrum vid 07.41. Därefter kom en följetong av nostalgihändelser som fick 90-talet att återupplivas.

Först fick jag ett chattmeddelande från Linnea som jag gick på gymnastik med. Vi hörs lite då och då, så jag hade inte reagerat på det nostalgiska värdet om det inte var för att händelserna efter gick i samma tema.

Därefter ringde Wenche, och jag insåg att jag inte laddat mobilen under natten. Istället fick jag ringa upp henne från HEMTELEFONEN! Otroligt att de fortfarande existerar. Ljudet var så förbaskat burkigt att minnet drogs till den där Britney Spears-videon där hon är i rymden och snackar med någon snubbe. Precis så lät det.

isabel-boltenstern-90tal

Mitt i samtalet fick jag för mig att sätta över kaffe, med eftersom mammas bryggare inte funkar som min var jag tvungen att göra det vi alla gjorde som 13-åringar: skrika ”MAAAAAAMMAAAAAA”. Hur kommer det sig att man återgår till ett helt annat människostadie när man kommer hem till sina föräldrar? Jag tappar alltid minst sju år på min faktiska ålder i mammas närvaro.

Tanken idag var egentligen att jag skulle spela in en video av något slag, men jag har haft så slut på idéer. Istället för att pressa fram något halvhjärtat får jag nog ta en YouTube-fri vecka och bara invänta idéer istället, gå tillbaka till ritbordet och kladda ner några lösryckta meningar.

HJÄLP?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sofia 19 juni 2017 at 14:32

    Jag röstar för en ny vlogg! Gärna med lite träning i om en nu får önska ?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.