Listor Livet

3 saker just nu

1 juni 2018

isabel-boltenstern-torsdag-27+

För fjärde året i rad har jag köpt cykelkort från City Bikes! För 300 spänn får man obehindrat köra runt med hyrcyklar över stan mellan april och oktober – vilket är EXTREMT billigt. Överallt i Stockholm finns olika stopp där man kan hämta och lämna en lånehoj för att sedan sätta tillbaka den någon annan stans. Underlättar vardagen och ger lite lantlig småstadskänsla som jag älskar.

? Jag blir helt hjärnskadad av att söka lägenheter på Hemnet. Efter att ha kikat på Stockholms bostadsmarknad i mer än tre minuter tappar jag helt bort mig i pengars värde. När en tvåa på 43 kvadrat kostar 5.000.000 kronor och man på något sjukt vis sett det så många gånger vänjer man sig gradvis vid galenskapen? Så helt plötsligt tycker jag att det är rimligt med en 100kvm-lägga för TIO MILJONER. För att neutralisera hjärnan söker jag motsvarande priser i Helsingborg och Umeå och inser att man får ett slott för samma summa och kryssar sedan frenetiskt internetfönstret.

? Den supergrymma Helsingborgstjejen Linn Grant är 18-år och har karatesparkat in dörren till golfens finrum. Hon kvalade som amatör till US Open och är nu, efter första rundan, två slag bakom ledningen! Hon ligger delad fyra i sin första major-tävling. FATTAR NI hur häftigt det är?! Extra stolthetsbonus eftersom vi kommer från samma stad och jag stod på samma range som henne för några veckor sedan. *solar mig i stjärnglansen*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.