Livet

3 saker just nu

3 november 2017

× I skrivande stund sitter jag och dricker årets första Nocco Skumtomte, lyssnar på pianoversioner av jullåtar på Spotify och längtar så otroligt till julen. Hela lägenheten doftar kryddigt av mina femhundraelva doftljus.

× På lunchen testade mina kolleger och jag ett nyöppnat burgarställe! Lådan heter det, och är tydligen syskon med Flippin’ Burger. Kan ge mina varmaste rekommendationer för HE-RRE-GUD så gott det var. Jag tog en lunchlåda bestående av en standardburgare och en med chilimayo – och till det: 10-poängschips. 

isabel-boltenstern-ladan

× Och nu ska jag bege mig till min killes jobb för en fotografering! Vi ska tydligen pussas under en mistel och DET tackar man ju inte nej till. Hångla på arbetstid kan ju vara livet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.