Kläder och smink

4 plagg jag precis råkade köpa

29 augusti 2019

Jahaja, då var man där igen, i webbshoppingens epicenter. Det är så gott som omöjligt att hålla sig borta från Klarnabetalningar nu när höstvindarna börjat komma, för visst behöver man en ny teddyjacka trots att man redan har två? En ny kjol har väl aldrig skadat? Kanske hittar man några godbitar från rea-avdelningen?

Yes box, all of the above faktiskt. Här kommer fyra plagg jag precis råkade klicka hem:

isabel-boltenstern-byxdress

VIT MANCHESTER-BYXDRESS
Vänta, vad är det jag hör? Intro-jingeln till That 70’s Show? Ja, det kan hända. Plagget bara uppenbarade sig framför mig och alla mina celler skrek JA, så utan att blinka klickade jag hem ett exemplar av denna sofistikerade rörmokarlook. 400 spänn tycker jag är ruskigt billigt för ett plagg som täcker hela kroppen och kräver noll matchningskunskap. Nu hoppas vi bara att den sitter EXAKT som på modellen här ovan.

BLÅ BYXOR MED VITA SÖMMAR
180 kronor. Det enda jag säger är HUNDRAÅTTIO KRONOR, vilket betyder radikal rea och total glädje. Har ett par liknande brallor i orange från Carin Wester som jag älskar, så hoppas att dessa godbitar sitter lika bra (men är lite kortare i benen!)

isabel-boltenstern-teddy-marin

MARINBLÅ TEDDYTRÖJA
En karl?! Nu kanske ni misstänker att jag tappat konceptet totalt, och för att vara helt ärlig är jag rädd att det är precis vad som skett. För ungefär två år sedan hade Monki en teddyjacka i marinblått som jag inte köpte, och sedan dess har jag varit på jakt efter något liknande. Den här är inte i samma stil, tyvärr, men för 314 kronor kan det vara ett gott substitut när man är ute i skog och mark. Herrstorlek XS – kan det funka? (OBS, står på hemsidan att den ”kan krympa 5%” så ser framtidspotentialen!)

isabel-boltenstern-kjol-kamo

KAMO-I-BLÅBÄRSSNÅRET-KJOL
Även detta var ett långskott som kändes mil utanför min comfort zone, men tänker att den här kjolen KAN bli en potentiell favorit? Det enda som kan förstöra nu är att jag är 162 cm och inte vill att kjolen ska släpa i marken…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.