Livet

4 saker som gör mig glad just nu

6 juni 2018

☀️ Att majoriteten av er som läste och engagerade er i förra blogginlägget om att utmattning blivit en trend förstod vad jag menade och tolkade texten rätt. Jag velade ett tag om jag skulle publicera den eller inte eftersom det är ett känsligt ämne. Jag inte ville förvärra ett redan skuldkantat tillstånd för de som är sjuka – men av responsen förstår jag att det landade rätt. Och att ni är fler som tänkt liknande tankar. Ett extra tack skickar jag till er som orkade spinna vidare och komma med fler spaningar och analyser om varför det blivit inflation i användandet av exempelvis ”ångest”. Rekommenderar kommentarsfältet för er som vill läsa mer!

isabel-boltenstern-blogg-2+

☀️ Denna röda dag som gör att jag ser följande om jag roterar huvudet 180 grader: min pojkvän och två vänner sovandes i lägenheten efter en pannkaksbrunch. Tänk, vad fint med en söndag mitt i veckan!

☀️ Att mitt annars ganska slitna hår fått en så himla spontan och naturlig slingning av solen! Ser ju för bövelen solkysst ut redan i juni!

☀️ Mina nya jeans med senapsgul revär! Jag köpte de i Spanien i början på maj men kunde inte använda de pga tropiska värmen som swishade in. På så vis var jag nog den enda som blev lite glad när termometern visade 13 grader och moln idag!

isabel-boltenstern-blogg-3+

Skjorta – Zara för 100 år sedan
Byxor – Bershka, liknande här
Armband – H&M
Kopp99 spänn på Indiska

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.