Kläder och smink Projekt

5 supergoa plagg jag säljer på bloppisen

30 augusti 2019

På söndag smäller det! Bloppis är på ingång! Efter den superlyckade träningsklädesbloppisen via min Instastory frågade jag hur långt tid man behövde vänta innan man fick göra detsamma med civilkläderna, och ni som bemödade er att svara var eniga: KÖR I VIND! Och på tal om vind: där uppe hittade jag en hel del godbitar som nu ska hitta nya hem.

isabel-boltenstern-bloppis

NÄR: Söndag 1:a september mellan 13.00-15.00
VAR: Clarion Hotel Amaranten, Kungsholmsgatan 31 (T-bana Rådhuset)
VAD: Kläder i storlek XS-L, skor 36-41 och accessoarer
HUR:
Först till kvarn, betalning via Swish!
VILKA: Joanna Swica, Louise Johannesson, Henriette Sophia Danielsen – och jag
OBS: de plagg som inte säljs på den fysiska bloppisen kommer jag sälja via Instastory med start 17.00 på söndag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.