Stream of consciousness

5 tankar jag har just nu

10 september 2018
  1. Just nu är jag inne i en liten svacka. Inte att något är dåligt eller så, det är mer… blaha. Det känns som att hjärnan ligger och guppar runt i bomull. Jag kan inte tänka klart och sitter mest och stirrar ut i tomma intet. Tror det rotar sig i punkt 3 och 4 i den här listan.
  2. Igår bilade vi upp till Umeå för att lämna av 405920 prylar hos Alexanders föräldrar. Det är så förbaskat skönt att åka bil, lyssna på P3 dokumentär och stundtals slumra till i passagerarsätet. Mindre skönt när man kliver ur bilen och har höftböjare tighta som fiolsträngar, men vi ger och vi tar!
  3. Det här förbannade valet, alltså. Klumpen i magen har växt gradvis senaste veckan och igår nådde det sin kulmen. Trodde jag. Nu har vi blivit förpassade till väntrummet och får mest hålla tummarna – igen. Tungt.
  4. För första gången har jag hamnat i ett limbo med boken där jag mest öppnar dokumentet och därefter stirrar planlöst i 30 minuter innan jag suddar en mening, sparar och stirrar vidare. Jag kommer verkligen ingenstans, och känner att jag fastnat i ett dispositionshelvete där jag måste gå tillbaka till ursprungsplanen och revidera, revidera, revidera.
  5. Dessutom funderar jag på att köpa en ny kamera. Because why not?

isabel-boltenstern-stream

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.