Träning

50 pass för hemmaträningen

3 november 2020
Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Trots att Folkhälsomyndigheten avråder oss från att tassa till gymmet tycks många ha svårt att slita sig. ”Jag mår inte bra om jag inte får träna”, säger den ena och ”en rekommendation är inte ett förbud”, gormar den andra.

Det måste vara lätt att göra rätt, och efter den devisen skapade jag ett träningsprogram med 50 pass man med enkelhet kan köra i sitt eget vardagsrum – utan redskap, hantlar och främlingsbaciller. För det är klart vi inte ska sluta träna! Vi måste bara göra det på ett annat vis ett tag framöver.

Klicka HÄR för att komma till shoppen!

99 spänn kostar det, och efter köpet hamnar PDF:en direkt i köparens inkorg. Den kan öppnas digitalt eller skrivas ut – whatever floats your boat. Om man inte vet hur en övning ska genomföras finns ett videobibliotek med 250 övningar – allt för att underlätta så att träningen faktiskt blir av!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Lisa 9 november 2020 at 19:41

  Så där ja! Nu har jag köpt dina pass, laddat ner och sparat på diverse ställen och är sjukt taggad inför morgondagens och kommande träning 😁
  Stor kram till dig du fina!

  • Reply Isabel Boltenstern 10 november 2020 at 15:46

   Åh, vad kul att höra! Hoppas du tycker om de!

   • Reply Lisa 12 november 2020 at 18:30

    Oh yes! Har bestämt mig för att ta passen i ordning 4 dagar i veckan. Träning för 12 veckor 😁 Körde pass 2 i dag och fick ge upp commandos på tredje rundan och tog 30 dips istället, ha ha. Ser verkligen fram mot pass 3 och alla kommande! Tack igen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.