Listor

6 anledningar att ni ska nominera mig till stora influencerpriset

10 juni 2017

Friends of the Internet, just nu kan man nominera sina favoritbloggare till Stora Influencerpriset. Eftersom jag inte har jordens största läsarskara kan jag inte bara säga så och förlita på att ni röstar, nej nej… Nu ska ni mutas.

Först tänkte jag erbjuda ekonomisk ersättning, men valde istället det lite mer korrekta sättet att vinna er kärlek: med att motivera varför jag är bra. Så varför inte använda mina två starkaste egenskaper – humor och… envishet?

Kategorierna jag tänker mig är ”årets nykomling” och ”årets kreatör”, men ni har fria tyglar. Så nu kör vi!

6 anledningar att ni ska nominera mig till Stora Influencerpriset

1. Jag är en helt vanlig människa. TRÅKIGT första argument, jag kan hålla med. Men hear me out: jag har provat att läsa de flesta bloggar, och fastnar exakt noll gånger av hundra för uppstyltade modebloggar med inhyrd fotograf. Jag önskar dock att jag gillade det, för då hade det varit så mycket lättare att hitta bloggar att följa, men jag vill liksom ha en människa att känna med och för. Up’s and down’s, vardagsbetraktelser, känslor och lite spret. Och det tycker jag att min blogg har!

2. Denna blogg är en av få som försöker utbilda och berätta om hur det är att leva med utbrändhet. Det var egentligen därför jag startade upp bloggen igen, för att ha en plats att sprida en mer mänsklig version av utmattningssyndrom som inte bara var läkartermer och Vårdguiden-texter.

3. Jag är (nog) den enda som beskriver träningspass med giffar.

isabel-boltenstern-stora-influencerpriset

4. En gång i veckan gör jag videos! Antingen så kör jag paryoga med en vän, eller berättar om bakomliggande orsaker till en utbrändhet. Även om ämnena varierar försöker jag göra det underhållande.

5. Jag är ganska rolig.

6. Min främsta merit i livet är att ha kommit tvåa på skol-OS i kast med liten boll, så ni märker ju att jag behöver något häftigare att stoltsera med.

isabel-boltenstern-stora-influencerpriset

”AND NOW, GO VOTE!”
1. Jag vet inte om man får rösta fler än
en gång, men kanske värt att prova?
KLICKA HÄR för att rösta.
2. Länka till bloggens startsida!
3. Älskar J.Law!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Cornelia Tonéri 10 juni 2017 at 18:50

  Alltså punkt 1. Håller med så ända in i bängen. Har tänkt ibland att man kanske skulle ”nischa” sig. Men jag vet liksom inte på vad och så kommer jag på att jag faktiskt hellre vill skriva om alla och inget och det som gör att jag är jag. Och det är precis just därför (och lite annat) som gör att jag verkligen gillar din blogg!

  Och sen blev jag också väääldigt glad över det förra inlägget. Så viktigt att tillåta sig att vara i den där lyckliga stunden!
  Bra där.

  Nu ska jag rösta. Ha det bäst :-)

  • Reply Isabel Boltenstern 12 juni 2017 at 22:21

   Men TACK, vad glad jag blir! Jag har också gått i nisch-tankarna men det slutar alltid med att det enbart känns som att man skalar bort så mycket spännande? Snarare begränsar än strukturerar..? KRAM

 • Reply Cornelia Tonéri 10 juni 2017 at 18:52

  Å förresten.
  Jag tycker att en kategori passar dig absolut bäst.
  Årets röst!
  <3

 • Reply Emma 11 juni 2017 at 18:27

  *röstat*

 • Reply La Linda / Influencers of Sweden 11 juni 2017 at 19:22

  Haha! JAG vill typ rösta på dig.

  PS1. ÄLSKAR JLaw.
  PS2. Tack för grymt inlägg. <3

 • Reply Sofia 11 juni 2017 at 20:55

  Jag har också kommit två i kast med liten boll under skolmästerskap. Två år i rad dessutom. Lite bitter för att det inte är en gren för riktiga OS, då hade man ju liksom haft en chans att kvala in, kanske.
  Men, du är absolut värd alla röster till priset! ?

  • Reply Isabel Boltenstern 12 juni 2017 at 22:18

   Nähä, du skojar?! Det är inte den vanligaste meriten att dela med någon annan! Heja oss! Och tack för rösten, fina du!

 • Reply Klara 13 juni 2017 at 09:04

  Såklart man röstar! Heja dig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.