Livet

6 dagar i 8 bilder

16 augusti 2017

När detta kladdas ner i ett word-dokument sitter jag på en flight mellan Amsterdam och Arlanda, men det är egentligen slutet på denna berättelse. Därför spolar vi tillbaka klockan sju dagar för att se hur Livet™ sett ut. Håll i er för nu kommer det spreta.

FREDAG
Efter jobbet gick jag och köpte en bok, vilket jag inte gjort på tusen år. När jag kom hem låg eftermiddagssolen perfekt över balkongen, så jag hällde upp en cider och började läsa.

Och då tänkte jag: VARFÖR GÖR JAG INTE DET HÄR OFTARE? Det var en så jäkla härlig stund att jag typ blev tårögd p.g.a så tillfreds. Jag har inte kommit så långt, men än så länge blandar och ger Bad Feminist ganska väl.

LÖRDAG
Direkt efter ett tämligen värdelöst träningspass höll på att kräkas när chefen ringde. Han frågade om jag ville hade OSA:t till Kristallen – vilket jag berättade att jag hade gjort. Då sa han ”vilken tur – FÖR DU ÄR NOMINERAD!” varpå jag skakade som ett asplöv i säkert tre timmar. Jag var så extremt chockad, så glad och samtidigt kändes det som att jag ägde fyra komagar och att alla vände sig in-och-ut. Det var en så fysisk reaktion – vilket var lite läskig men också typ ett kvitto på att man lever. Känslokavalkaden, illamåendet och ilningen i hjärt- och magtrakten höll i sig, och gör i viss mån fortfarande när jag tänker på att allt avgörs om två veckor.

SÖNDAG
Efter en tämligen sömnlös natt (”vad säger man i ett tacktal? Var får man tag i en fin klänning? Ska jag sminka mig själv som inför fotbollsgalan?” och tusen andra tankar) låg jag på soffan hela dagen och spelade Xbox. Alex och jag är besatta av Amped 2, ett snowboadspel jag älskade i början av högstadiet!

Dessutom råkade vi strypa av monsterans största och finast blad med ett snöre, så den fick flytta till en glasflaska i väntan på döden.

isabel-boltenstern-monstera-02710+

MÅNDAG
Jag packade väskan för att åka på jobbresa till Bremen. De små välbevarade husen kändes som en kuliss ur en Bröderna Grimm-saga, och på kvällen åt vi på ett litet hak med toppenmat.

isabel-boltenstern-bremen2

TISDAG
Reportageinspelning genomsyrade hela dagen, och jag kände mig ringrostig. Först skulle jag spela in en påannonsering rakt in i kameran, men kunde inte få hjärnan att memorera TVÅ meningar trots att jag rabblade de cirka 20 gånger. Semesterhjärnan räckte långfingret åt mig.

Därefter gjorde vi en 45 minuter lång intervju med landslagsbacken Ludwig Augustinsson, men tog jag en endaste bild? Tomrummet här nedan tells you ”no”.

Kvällen blev inte som tänkt – när vi kom till flygplatsen vid fem-snåret hade vår flight ställts in, och bästa alternativet var att flyga hem dagen därpå. En afton på flygplatshotell med bullet journal-videos och ett bad var dock inte att klaga på.

ONSDAG
04.40 ringde klockan för morgonflight till Amsterdam, och därefter radades förseningarna upp efter varandra. I sex timmar rullade vi tummarna på Schipols flygplats, men TACK högre makter att surfen numer är fri inom EU!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Josefin 18 augusti 2017 at 07:24

  Med risk för att låta som en stalker (det är jag verkligen inte men det är kanske vad en stalker skulle säga också) så hittade jag till din blogg under min sjukskrivning och har följt den sen dess. Och jag måste bara säga att du verkar vara en sån härlig och BRA människa. Det är synd att våra vägar inte har korsats för du verkar vara en sån person man verkligen vill ha som kompis!

  • Reply Isabel Boltenstern 21 augusti 2017 at 07:33

   Men alltså TACK! Vad snällt skrivet! <3 Hoppas du mår bättre för varje månad!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.