Listor Livet

6 saker jag längtar till just nu

26 oktober 2018

1. Loppis med bloggtjejerna
För ett par veckor sedan organiserade jag om HELA vinden och konstaterade att jag hade så många fina kläder (framför allt träningskläder) som behöver nya hem. Nu kan jag äntligen berätta att det blir en sjuhelsikes loppis tillsammans med bloggkompisarna Joanna, Anja, Alexandra, Louise och HenrietteClarion Amaranten den 10:e november! Vi slår upp portarna 11.00, och de 20 första får en goodiebag. Skor kommer säljas i storlek 36-41, och kläder allt mellan XS och L! 14.00 avslutas loppisen, men jag behöver dra redan 13.00 – och anledningen är att…

2. VI SKA BESÖKA EN WHIPPETKENNEL!
Ni läste rätt! Sedan vi passade whippetvalpen Loket har vi varit så extremt sugna på att köpa en egen liten valp, men som alltid inväntar man det perfekta läget. Nu har vi enats om att det aldrig kommer ett perfekt ögonblick att varken skaffa valp eller barn – så vi får slå till på ena fronten, tänker vi. Håll tummarna för att allt går vägen!

Bildkälla: whippet_loki

3. Sri Lanka-resa
Jag har ju helt glömt att berätta att jag ska åka till Sri Lanka och hälsa på mina vänner Linn och Petter! Berättar mer i ett inlägg till helgen, men kan avslöja att ni ska få se video på när jag testar att surfa för första gången på… någonsin? Oh lord, have mercy!

4. Att baka saffransbullar
Förrförra julen bakade jag de godaste saffransbullarna man kan tänka sig, och nu börjar det bli dags igen! Det är ju något så förbaskat mysigt med att vara hemma, tända lite ljus, slå på mysmusik på Spotify och knåda ihop såhär fina bullar:

5. Innebandy-VM i Prag
I början på december sänder vi på Eurosport innebandy-VM från Prag, och jag ska åka dit som både live- och inslagsreporter! Dessutom har jag några dagar där innan gänget kommer då stadsreportage ska göras. Extremt pepp!

6. Crossfit-tävling i Dubai
I helgen blev det klart att Alex och hans Crossfit-lag kvalat vidare till Crossfit-tävlingen i Dubai! Hela Crossfits system är ändrat och detta är alltså ett kval till Games – vilket gör att spänningen och konkurrensen stiger som ett parallellogram! Förra året såg det ut såhär när Alex tävlade individuellt:

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.