Resor

7 saker jag alltid gör på flygplan

21 juni 2018

isabel-boltenstern-flyg

Tar på mig stödstrumpor
Förlåt, det låter fräckare om man säger kompressionsstrumpor, men de åker på iallafall. Jag började med stö… kompressionsstrumpor när jag skulle åka till Sydkorea för OS, och förstår inte varför jag väntat så länge. Ser numer inte ut som elefantmannen efter landning.

Rensar mobilbilder
Aldrig annars tar jag mig tid att sitta en halvtimme och ta bort alla 94 sneda kopior av en solnedgång.

Äter, äter och äter lite till
Eftersom jag är en periodare varierar det vad jag tar med mig som snack, men just nu är det dessa S-V-I-N-G-O-D-A bars från Get Raw med smak av lakrits eller hallon.

Dricker äckligt flygkaffe som blir gott just där
Hade man druckit häxblandningen till kaffe som serveras på flygplan någon annan stans i världen hade det smakat råttgift, men det är något som händer på ett flygplan. Man sänker förväntningarna så radikalt att allt som kan liknas med kaffe blir associerat till något positivt i hjärnan.

Återfuktar ansiktet
Den torra flygplansluften gör ofta att min hy kaosar något fruktansvärt, och därför packar jag ner både ansiktskräm och ett serum i handbagaget. Om man inte vill kleta runt med solkiga fingrar i ansiktet rekommenderar jag starkt en facemist!

isabel-boltenstern-lumene-9204+

Skriver på min bok
På få ställen får man en sådan skrivro som på flygplan. Ingen stör, man kan inte gå och rycka i en kylskåpsdörr eller läsa bloggar istället för att knåpa ner välvalda ord. Jag misstänker att 70% av min bok kommer skrivas på 10.000 meters höjd.

Spelar Candy Crush
Och för att ge hjärnan lite jäkla paus är det skönt att göra något som inte kräver större tankeverksamhet. För mig innebär det 5 liv på Candy Crush, där man ser de färgglada godisarna sprängas.

Nu flyger jag till Thailand! HEJ!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.