Listor

7 saker jag längtar efter

19 maj 2017
 1. På senaste har jag fått feeling att spela in med vloggiga videos på YouTube, alltså att ni får följa med i min vardag. En dag under en sändning är den enda jag gjort, och det var väldigt kul. DOCK läskigt och lite ångestframkallande eftersom man då ska filma sig själv in public. Jag får liksom klåda av pinsamhet när jag ser folk ta selfies i kollektivtrafiken, så att FILMA SIG SJÄLV ute i vardagslivet känns ju ännu jobbigare. Men vi får se… Tydligen får jag suga lite längre på den här karamellen.
 2. Att det är 11 dagar kvar till semestern när Alexander och jag åker till Madrid! HEJA!
 3. På tal om Alex: Alex. Nu låter det här väldigt töntigt eftersom vi bara har varit borta från varandra i en vecka – MEN! Vi har knappt hunnit prata senaste sju dagarna, och då blir det så påtagligt att jag saknar honom.
 4. Senaste veckan har mina kollegor och jag spelat tennis, och jag har fått sån vansinnig feeling?! Jag märker att jag på ett lite larvigt sätt pratar om tennis med nära och kära, och liksom ”BOKAR IN TENNISDATE” med folk. Man är tydligen den personen nu.
 5. Klättra klättervägg. HAHA! Som följd av förra punkten vill jag bli sådär ”aktiv och friluftig” och åka till någon klätterlokal.
 6. Till imorgon bitti när jag sover ostört, utan alarm, och inte går upp förrän jag dragit mig i minst en timme…
 7. …och därefter får dricka Zoegas Skånerost ur vår Moccamaster. Efter en vecka med giftsmakande blaskkaffe är detta drömmen.

isabel-boltenstern-moccamaster-1

PS. Alexander tog mina bästa planteringstips lite för bokstavligt (hehe) och gjorde en tavla av det. Fint ändå, ju.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Emma 20 maj 2017 at 12:16

  Åh! Zoegas Skånerost + Moccamaster är den BÄSTA kombinationen <3

 • Reply Thilda 21 maj 2017 at 17:23

  Hejhejhej och tack för en rolig och fin blogg!
  En önskan, kan du göra ett handstående inlägg? Tips och trix hur man startar som nybörjare och hur man ska utvecklas när man kan stå på händer men inte längre än 5-10 sek. Älskar dina handstående bilder!!
  Ha det fint!

 • Reply Linus 22 maj 2017 at 07:28

  Älskar tavlan! Var hittar man en sån och de tillhörande bokstäverna? :)

  • Reply Klara 22 maj 2017 at 08:48

   Har en likadan som jag köpt på Granit, kika där :)

  • Reply Isabel Boltenstern 22 maj 2017 at 08:58

   På Granit!

 • Reply Erika 22 maj 2017 at 10:52

  Hahah alltså älskar tavlan!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.