Listor

7 skärmdumpar från min telefon

14 april 2018

För närvarande har jag 603 skärmdumpar på min telefon. Meddelanden jag vill minnas, roliga saker jag delat med vänner eller slående bra citat. Detta är vad jag skärmdumpat på senaste:

Min fina vän Linn ska gifta sig med sin Petter, och här om dagen fick jag förfrågan att vara toastmadame på deras bröllop! Antagligen den finaste frågan jag någonsin fått, även om ”lägg dig på soffan så fixar jag middag” också klingar fint i hörselgångarna. Blev så smickrad, rörd och glad!

??????

Nästa vecka ska jag föreläsa om utbrändhet på Luleå Tekniska Universitet! Det ska bli jättekul, men fick en liten klump i magen när jag fick mail om att det är en vecka kvar. Har jag några Lule-följare, måntro?!

OKEJ OKEJ OKEJ, alla P3-frälsta själar förstår ju hur häftigt det är när man får twitter-beröm av självaste Martina Thun! :’)

Jag har avgudat Sandy sedan vi gick på samma gymnasium, men lite extra när hon la upp följande story och satte ord på mina känslor!

VA F… Blev chockad när jag såg att Patrik Isaksson funnit min Insta.
*tänkte citera Under Ytan men det var visst Uno Svenningsson*
¯\_(ツ)_/¯

Och så avslutar vi med lite igenkänningshumor från superkontot Fannyarsinoe på Instagram.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Vanessa Thäck 15 april 2018 at 08:40

  Här är en luleföljare! Tyvärr har jag svinmycket på jobbet den dagen, så kan inte ta mig ifrån. Men hejar på dig på avstånd! ?

 • Reply Therese 16 april 2018 at 14:39

  Ännu en luleföljare här! Hej!
  Första gången jag tycker det är synd att jag tog examen från LTU förra året och numera har ett 9-17 jobb. Hade ju varit kul att få se dig föreläsa, har följt dig via din blogg sedan innan du blev sjukskriven. Har för min egen del varit väldigt givande att följa dig i dina offentliga reflektioner kring utbrändhet, känner man sig mindre ensam och får nyttiga nya perspektiv. Men oh well, livet bjuder kanske på fler tillfällen, välkommen till Luleå!

  • Reply Isabel Boltenstern 21 april 2018 at 10:13

   Fler chanser hoppas jag verkligen på! Och så får jag se till att skriva den där boken… ?

 • Reply Linn Lundgren 18 april 2018 at 04:40

  Önskar jag hade så spännande screen shots.. Jag har 9876 på brudbuketter och annat skit! Haha. Tack igen för att du vill vara toastmadame, så taggad!!

 • Reply Isabel Boltenstern 5 maj 2018 at 19:20

  HAHA, jag har knappt varit på bröllop tidigare så måste nog googla mig fram till vad jag ska göra! Ska vi starta en krisgrupp för toastmadamer utan erfarenhet?!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.