Kläder och smink

9 träningsplagg jag ”behöver” just nu

5 november 2017

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

UPPDATERING: precis efter jag publicerade det här fick jag ett mail att Stadium just nu har 25% på hela sortimentet för sina medlemmar. Både i butik och på webben? EH, sorry bankkortet men det här kommer inte sluta lyckligt.


Jag erkänner mig skyldig – jag har ägnat timmar åt att titta ut nya träningskläder på nätet igen… Min existens kanske inte hänger på de här plaggen, men jag har svårt att låta bli just träningskläder. Jag inbillar mig att jag ständigt behöver nya. Tror bannemig jag har fler träningskläder än civilkläder om jag ska vara ärlig?

Nåväl, här kommer nio plagg jag tycker att jag ”behöver” just nu:

Beige t-shirt med hål i ryggen signerad Nike / Nike-tights med mesh lindat runt benen / Light-support-favoriten Indy har kommit i GLITTERVERSION i senaste Nike-kollektionen. Finns i svartglittrig också!

Puderrosa träningsskor från Nike som ser ätbara ut / Casall-tights som ser ut som ett ultraljud / Croptop á la Nike som jag jagat i ett år utan att hitta i min storlek – VILL HA!


T-shirt från Adidas som jag har i grön och ÄLSKAR – det kommer nya färger säsongsvis och den här grå ser jag fram emot att svettas fram en mörkare nyans ur / Klassiska Nike Pro-tights (som är mina favoriter, men har bokstavligt talat använt hål på mina nuvarande) / Päronglassgrönt linne från Peak Performance (som är på rea nu!)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 5 november 2017 at 21:15

    Inte helt relaterat till inlägget, men har du koll på Demi Bagby på instagram?! Helt sinnes. Bara 16/17 år men har hunnit med att bryta ryggen och kommit tillbaka något ENORMT.

  • Reply Isabel 6 november 2017 at 12:14

    Oj, aldrig hört om henne men började precis följa!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.