Livet

A STAR IS BORN

4 november 2018

Jag är helt uppslukad?! Det händer ganska sällan att jag ser en film och inte kan sluta tänka på den dagen därpå, men idag har jag haft Lady Gaga-obsession i lägenheten efter att ha sett A star is born igår. Låtarna har gått på repeat på Spotify, jag har sett om Gaga-dokumentären OCH slukat alla filmintervjuer med henne och Bradley Cooper på YouTube. Herrejäklar, vad jag sögs med i den där filmen! Gåshuden var ständigt påtaglig och jag försökte krampaktigt blinka bort tårar för att inte stormgråta. Om ni inte sett den måste ni göra det!

Veckan som idag sjunger på sista refrängen har gått fort. Jag har jobbat, gästat en podd, haft två middagar här hemma med två olika vän-par och hunnit träna till mig kolossal träningsvärk i baksidorna efter raka marklyft. Dessutom har vi monterat ett nytt hyllsystem i sovrummet och spelat TV-spel i multipla timmar. En så extremt härlig vecka på alla sätt?!

På lördag ska jag åka till Sri Lanka, så det är en hel del som ska betas av innan avfärd! Nu ska jag slänga min kropp i duschen och därefter sätta mig med min kalender och gå igenom veckans händelser. Hoppas ni haft en härlig söndag, kära bloggläsare!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Victoria 5 november 2018 at 19:01

  Lite random fråga, men funderar på att köpa en liknande matta som på bilden. MEN. Hur är den att städa? Känns som att allt (speciellt mitt hår hehe) fastnar i en sån. Eller?

  • Reply Isabel Boltenstern 6 november 2018 at 19:23

   HEJ! Om jag ska vara helt ärlig är den en riktig sate att ha å göra med. Vi har precis bytt för att vi fick frispel på hur den hårade – vi hade bollar i alla hörn av lägenheten trots att vi dammsög frenetiskt. Nu sålde jag inte in den så bra, men om du vill köpa vår för en billig peng är det bara att hojta, hahaha…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.