Livet

Aaaand I’m back

11 augusti 2019

Åh herregud, skrivkrampen från Games-breven höll i sig flera dagar, men NU har jag vaknat ut min mentala dvala. De senaste dagarna har gått i ett – jag flög från Chicago till Köpenhamn, hälsade på pappa en vända och bilade upp till Stockholm i fredags. Första natten sov jag som en gudinna, 10 timmar utan att öppna de blå, men natten därpå var det ka-ta-strof. 03.30 låg jag och spelade Candy Crush medans Alex och Ingrid snarkade i takt, och hela dagen kantades av lätt illamående och jetlagsymptom.

MEN IDAG, återuppstånden från de döda. Resväskorna är uppackade, kläderna slängda i tvättkorgen och nyss trillade en matleverans in genom dörren. Vardagen närmar sig med stormsteg, som ni hör. Och det ska bli gött? Förutom ett minor breakdown när jag gick in i lägenheten (pga efter-semester-klaustrofobi) ska det faktiskt bli fint att komma tillbaka till sin egen lägenhet, sin fullständiga garderob och att handdiska. Stryk det sista, fan vad jag avskyr handdisk. 

(Det är svårt att inte vilja flytta till Skåne när man lämnat DET HÄR för en instängd lägenhet där växterna dött…)

När jag i fredags kom in med tusen resväskor, hundburar och ryggsäckar blev det så jäkla påtagligt att vi bor för litet – och begärkarusellen efter en större lägenhet startade på nytt. På senaste tiden har jag snittat 20 Hemnet-besök per dag, och jag tänker fortfarande dagligen på den där lägenheten vi ville ha men inte fick. Den var nästan dubbelt så stor som den vi bor i nu, med en massa inbyggda garderober och ett rum vi hade kunnat använda som kontor istället för att ockupera HELA vardagsrummet såhär under kvartalsrapporttider.

Det var ingen upplyftande läsning jag erbjöd idag, så jag kan fortsätta smutsa ner mitt rykte genom att fiska efter röster till Kristallengalan. Röstningen avslutas vid midnatt, så klicka HÄR för att rösta på mig – och gör det gärna en helsikes massa gånger!

Nu ska jag pickla 10 rödlökar. HEJ!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fia 13 augusti 2019 at 07:47

  Har varit inne och röstat på dig ett par gånger. Heja heja!!
  Tycker om att läsa här hos dig oavsett om det är muntert eller ej <3
  / Hälsningar från en som bor i hus i Skåne men ändå känner igen instängdheten när hösten/ vardagen kommer… hu..

  • Reply Isabel Boltenstern 21 augusti 2019 at 10:06

   TACK Fia <3 tyvärr räckte det inte till en Kristallen-nominering denna gång, men stort tack för att du röstade!

 • Reply Julia 15 augusti 2019 at 00:27

  Såg att du använde The Ordinary för ett tag sedan. Tips från en skånska till en annan: Kronans apotek har alltid HELA sortimentet, inget är slut (till skillnad från typ H&M och alla andra ställen)! Funkade jättebra i våras när jag bodde i sthlm också. Puss & Kram, du är fett rolig för övrigt!

  • Reply Isabel Boltenstern 21 augusti 2019 at 10:05

   Tack du ädla gudinna!!!! Tips som dessa är BÄST!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.