Livet

Allt snurrar på högvarv

17 oktober 2019

Det är så mycket som händer nu: mängder av positiva grejor, men de hopar sig och gör så att hjärnan inte kommer ner i varv om nätterna. Ena sekunden är klockan 23.35 och jag researchar tennisspelare på mobilen, och nästa stund är den 05.09 och jag antecknar följande till boken:

”Vi måste se de utomstående anledningarna till varför vi mår skit, men det är upp till oss att avgöra vad vi är villiga att svälja och inte. Istället för att klaga på ett arbetsklimat som aldrig förändras: byt jobb. Istället för att tveka på ett förhållande du dras ner i år ut och år in: lämna. Se anledningen, skapa förändringen.”

isabel-boltenstern-orange-6958

Idag har jag varit på Amerikanska Ambassaden för att ansöka om ett visum till USA. Det är ett superhäftigt projekt jag blivit tillfråga att delta i, och jag ska berätta mer om det nästa vecka! Behöver mer än 10 % hjärnkapacitet för att förklara alla turer och syftet, så… det kommer.

isabel-boltenstern

Imorgon går jag in i en jobbubbla. Stockholm Open spelas just nu i Kungliga Tennishallen, och fredag till söndag håller jag i intervjumikrofonen courtside. På morgonen ska jag försöka mig på 20.2 för att samla anekdoter till Open-brevet, och dessutom är det en liten valp som fyller ett år! ETT ÅR!!

Nu ska jag återgå till min tennisresearch. VI HÖRS!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Siri 18 oktober 2019 at 09:18

  Ok – brukar ALDRIG kommentera på blogginlägg, och gled ärligt talat in på din blogg av en slump. Men måste bara säga att det du skriver om ”Se anledningen, skapa förändringen” talade så tydligt till mig. Precis den här inställningen har jag också, och jag tror det är så otroligt viktigt att vi inte bara går runt och sprider ännu mer negativ energi kring allt det vi tycker är ”dåligt” i livet, utan faktiskt också fokuserar på att förändra vår verklighet. Det är först då som arbetsgivare/företag/ vi som samhälle kan se att hur vi lever idag på många sätt inte är hållbart – genom att vi säger ifrån och visar både oss och andra att förändring inte bara är nödvändig utan faktiskt MÖJLIG! Den lilla biten känns som att det är många som skjuter framför sig eller helt bortser ifrån – makten vi fortfarande har över våra egna liv genom de val vi gör.

 • Reply Leona 18 oktober 2019 at 09:37

  Men what?! 1år?! Hur blev hon så stor så fort! Mitt barn blir 1 på söndag. Men känns som han levt MKT längre n Ingrid. ?

 • Reply Matilda 18 oktober 2019 at 21:56

  Längtar verkligen efter att läsa din bok!! ??

 • Reply Emma 19 oktober 2019 at 17:28

  LÄNGTAR också till att din bok kommer ut!! Jag har varit på jakt efter ett halsband med mitt och min sambos första bokstäver på. Vart har du köpt ditt guldhalsband som du har på bilden? :D

  • Reply Isabel Boltenstern 23 oktober 2019 at 12:45

   Detta fick jag av Alex i födelsedagspresent, det kommer från Jane Koenig! Älskar det, har det i princip varje dag!

 • Reply Frida 21 oktober 2019 at 21:01

  Du har så rätt i det du skriver. Ser fram emot att läsa din bok!?
  Tröjan du har på bilden, vart har du köpt den?

  • Reply Isabel Boltenstern 23 oktober 2019 at 12:45

   Den kommer från Just Female! Så höstig och go!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.