Livet

Anammar blogglivet till 100%

14 april 2018

Åh, vad de senaste dagarna har varit härliga men fullspäckade! Tillåt mig spola tillbaka klockan 48 timmar, så hamnar vi på Karlavägen tillsammans med Petronella och Joanna! I torsdags var vi nämligen runt på diverse presskontor och kikade på prylar, smink och kläder som kommer till hösten. Har dessutom filmat lite, så om det går vägen kommer en vlogg härifrån nästa vecka.

Vi började hos VASS PR som hade gjort ett superfint stilleben med blommor. Sprayen från Maria Nila var ni några som frågade om när jag visade den på Instastories, och nu har jag äntligen hunnit prova: hög älskfaktor! Dels luktar den gott till skillnad från de flesta sprayer som påminner om farmor, men också dess hold som var fantastisk. Överst på bild: nyhet från Moroccan Oil mot slitna toppar.

isabel-boltenstern-pressdag-3+

Därefter gick vi vidare till A World Beneath och tog oförskämt många bilder i deras Photobooth.

Och så dreglade vi över matchande set från Aéryne.

Även de blommig brallorna här nedanför kommer från Aéryne, medan skorna till vänster är från Skopunkten (!!!) till min stora förvåning. De hittade vi hos Presskontakterna senare på eftermiddagen.

Men därefter var det dags att kila vidare. Sekunderna efter att denna bild togs öppnades hissdörrarna och jag skrek glatt ”MEN HEEEJ” till personen på andra sidan dörrarna, som jag ju kände igen så väl men inte kunde placera. Det visade sig vara Oscar Zia, som jag alltså inte känner. Han såg vettskrämd ut, stackarn.

Utanför hissdörrarna låg alltså SpoilConcept. Joanna hatar inte randigt.

isabel-boltenstern-pressdag-6+

Själv hittade jag denna ljusblå dröm från Samsøe Samsøe, ett av mina favoritmärken. Kommer lägga vantarna på den här när den kommer ut i butik, mark my words.

Okej, kolla gulliga damerna här då :’)

Därefter tog jag min överfyllda ryggsäck och åkte ut till landet för lite avkoppling. En mycket, mycket härlig dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.