Jobb

Another day, another tv-inspelning

11 januari 2018

Visst blir man ledsen när man gått upp tidigt efter en knackig natts sömn, men kompenserar med en rejäl balja kaffe på morgonen. Tar en klunk. Inser att det inte smakar något annat än tevatten. Just nu händer detta i ett nedsläckt vardagsrum med post-it-lappar på väggen.

Min gamla svensklärare tjatade alltid om att etablera en scen för sina läsare, så nu är det gjort. Om en kvart hämtar taxin mig för avfärd mot Arlanda. Ännu ett Kanal 5-program ska spelas in under dagen, och nästa vecka ska vi härja loss i en redigering. Har rejält mycket mer panik i kröppa än de här bilderna ger sken av:

isabel-boltenstern-norr*insert valfritt väggcitat för lugnande effekt*

För nu börjar det verkligen närma sig! Förstår om ni är trötta på detta evinnerliga tjat om OS, men just nu finns inget annat i mitt huvud. Om 23 dagar sitter vi på ett plan österut och ska förhoppningsvis ha gjort tämligen underhållande TV tills dess. Igår hade jag ett litet moment där jag i frustration vrålade i lägenheten över att JAG INTE FÅR NÅGON ÖVERBLICK på min att-göra-lista varpå Alexander tyckte det var en god idé att göra en stor jäkla mindmap av post-it-lappar över hela vardagsrumsväggen. Så nu är det gjort, och ro skapades otroligt nog på en halvtimme?

PS. nästa vecka kommer ett inlägg om vad jag faktiskt ska göra under OS! Ni är många som frågat, men jag har inte kunnat/fått svara eftersom det har… ja. Ni får veta mer snart.

PS.2 passar på att hälsa Sandra Beijer (a.k.a niotillfem) välkommen som ny ELLE-bloggare! The mother of bloggar är nu en liten ponny i vårt stall, och det är en förbaskad ära att dela plattform med henne.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.