Livet

Äntligen hemma i Skåne!

27 april 2018

Jag är i Skåne! Hör ni det?! Med kontinentens skarpaste ländryggssmärta rullade jag in på Knutpunkten i Helsingborg efter sex timmars tågfärd. Jag trodde jag skulle få en massa gjort på resans gång, men spelade mest Wordfeud och mådde illa.

Väl framme hämtade min bror mig med bilen. Vardagslyx att kunna ta bilen, inte sitta i bilköer och dessutom se min favoritbyggnad Rådhuset på vägen hem:

Utan att ens ha packat upp väskan hoppade jag in i min bil (Göran<3) och for hem till min barndomsvän Wenches föräldrar. Wenche var också där, såklart. Vi drack kaffe och pratade i mun på varandra som man gör när man inte setts på flera månader.

Sedan tog vi en promenad vid vattnet och KOLLA bara denna fantastiska människa och hennes leende. Fasen, vad jag saknat henne!

Passade på att ta med min systemkamera till Skåne för att spela in ett Bullet Journal-klipp till YouTube, men insåg att jag inte har något stativ här och får istället köra stillbilder denna månad. Det kan vi leva med. Istället fick Wenche bli testkanin för nya objektivet:

MUY SIMPÁTICO! 

Våren är i full blom här, så vi passade på att gå till Vitsippebacken (extremt gulligt namn) och plocka lite blommor. Förbaskat härligt att dra tillbaka klockan till 1999 och plocka blommor med sin kompis i området där man växt upp!

Bild på tjej som gillar naturen men inte klätt sig därefter:

På eftermiddagen åkte jag hem till pappa som har fått så himla fint i sitt vardagsrum. Vi drack ett glas vin, åt chips och tittade på Robinson samtidigt som jag hade beslutsångest om jag ska köpa en ny kamera eller inte… Åh, livets svåra beslut. 23.00 däckade jag som en klubbad säl, och skånetrippens första dag avslutas därför här.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Wenche 27 april 2018 at 14:16

    ♥️♥️♥️

  • Reply Astrid 27 april 2018 at 14:26

    100% igenkänning på ”åh vad jag ska hinna med saker på den tråkiga tågresan” för att sedan må för illa för att ens drömma sig ut genom fönstret..

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.