månadslistor

APRIL: gristräning, Avicii och glittrig magväska

30 april 2018

isabel-boltenstern-manadslista-april

MÅNADENS HÖJDPUNKT:
Eftersom jag haft mycket ledigt från jobb och bestyr har jag hunnit träna en hel del! ÄLSKAR när man känner sig sugen på träning, och så tacksam att jag har så härliga vänner att umgås med under det totala nedbrytandets gång! Det blir så mycket roligare då, och uppstartssträckan blir kortare. Skrev om ett grispass HÄR för er som vill läsa.

MÅNADENS BOTTENNAPP:
Det är helt omöjligt att skriva något annat än Avicii-dokumentären och hur den greppade tag i varenda litet känselspröt denna kropp har. Dels eftersom vi i veckan fick reda på dödsorsaken och kan härleda det direkt till vad vi sett på i ”True Stories”, men också att så många av de känslor och tankar jag själv burit på de senaste åren blev så redovisade i dokumentären. Man fick komma så nära. Det var så hudlöst. Samtidigt kan jag, och många andra, tyvärr relatera till maskineriets oförlåtande snurra och hjälplösheten i att inte kunna ta sig ut innan det är för sent. Skrev mer djupgående i inlägget ”Avicii-dokumentären gör så förbannat ont i varenda cell”.

MÅNADENS RESA:
I skrivande stund är jag hemma i Skåne och hälsar på min pappa som fyllt år! Det är alltid så förbaskat skönt att komma ”hem”, även om jag inte bott i Skåne på… 7 år. Å herregud, har jag bott i Stockholm i sju år?! Okej, detta snack får vi ta en annan gång. Skåne bjöd iallafall på familjehäng, vitsippepromenad och golfrunda!

MÅNADENS KÖP:
Jag investerade ju den enorma summan 349 kronor i en glittrig magväska som jag älskar! De senaste veckorna har jag försökt hitta den perfekta, och tänkte som alltid att jag ville ”ha en svart som passar till allt”. Kände därför att jag UTMANADE MIG SJÄLV när jag köpte en rosaglittrig, men ångrar det givetvis inte. Känner mig däremot extremt ball.

isabel-boltenstern-magvaska-12+

 MÅNADENS LÄRDOM:
Perfektion är bara viktigt om du jobbar med att vika ihop fallskärmar, operera hjärnor eller att leda barn över trafikerade vägar. Annars kan man tumma på det mesta.

MÅNADENS POPULÄRASTE INLÄGG:
1. Avicii-dokumentären gör så förbannat ont
2. Vi får aldrig ett fucking break
3. Utbrändhetstips till anhörig

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fanny 30 april 2018 at 21:24

  Hej! Skulle va jättekul att höra om föreläsningen du höll i Luleå, jag satt i publiken och blev mäkta inspirerad! Men hur kändes det från din sida? Var du nöjd? Var det nervöst? Gav det dig något tillbaka till dig? För mig som prestationsprinsessa och utmattad var det en otrolig höjdpunkt och hoppas att du fortsätter med sådant!

  • Reply Isabel Boltenstern 5 maj 2018 at 19:21

   Åh ja, det ska jag skriva ett inlägg om! Tack för tips! <3 Vilka delar tyckte du bäst om, och vad var "minst intressant"? Behöver feedback! Haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.