Jobb

Är Magdalena Forsberg min mamma?

17 mars 2019

Ehrm ja, det var en rubrik jag aldrig trodde jag skulle skriva MEN nu skedde det. De senaste veckorna har jag nämligen jobbat med skidskytte-VM tillsammans med studioexpert Magdalena Forsberg, och SKRATTAT har vi gjort när vi sett hur lika vi sett ut. Jag skickade till och med iväg denna bild till min riktiga(?) mamma som ”inte kunde garantera något”.

isabel-boltenstern-magdalena-forsberg-eurosport

Precis som under alpina VM i Åre sände vi mästerskapet i 54 (!) länder, och allt skedde på engelska. Inför mästerskapet var jag ganska nervös – jag hade aldrig gjort en skidskyttesändning tidigare, än mindre på utrikiska. Jobbar man med sporter man följt i några år, som alpint för min del, får man en hel del gratis. Nu startades allt på ny kula! Himla tur att man har ett ärkeproffs vid sin sida i sådana situationer.

På tal om min DNA-like: på fredag valsar hon bokstavligt talat in i Let’s Dance! LOVA att rösta på queen Magda, allihopa!

Nu ska jag packa ihop den enorma resväskan och säga tack och hej till mina underställ för denna gång. Om någon vecka börjar jag bevaka slutspelet i innebandy, men tills dess försöker jag ladda batterierna genom att inte planera in ett dugg. Det ska bli underbart!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.