Listor

årssammanfattning 2016

31 december 2016

2016 börjar lida mot sitt slut, och varför inte avsluta like the good old times med en årssammanfattning här på bloggen? såhär har mitt 2016 sett ut, månad för månad!

isabel-boltenstern-januari2016

året började på bästa vis: en golfrunda med stamcellen i spanien. dessutom tog jag fräsiga bilder med palminspirerade parasoll, och väl hemma umgicks jag med sveriges härligaste tjejer. tror detta var första och enda gången jag besökte en nattklubb 2016?
isabel-boltenstern-februari2016

februari startade med bandy-VM ulyanovsk: 40-gradiga hotellrum, putinprydda byggnader och en flygresa hem jag nog aldrig kommer glömma. fotbollsuppdrag i lyon som kom att bli min nya favoritstad, där jag fick tid att möta marie och leo PLUS våren! en vända till malmö för att träna med min bästa människa wenche hann jag också.

isabel-boltenstern-mars2016

mars gick i fotbollens tecken: europa league i manchester och damernas OS-kval i rotterdam. dessutom började jag träna på noxbox med alex a.k.a klätterställningen. påskfirandet ägde rum i norrland, och jag presenterade mig själv med en panikångestattack på en skoter. that’s a first. började dessutom youtuba igen!

isabel-boltenstern-april2016

i april förgylldes livet av två magnifika herrar. jag raggade upp lånehunden simba på tunnelbanan OCH la rabarber på alex som flyttade in hos mig. på besök i skåneland spelade jag golf wenche. youtubeklippet 50 saker man inte ska säga till stressad/utbränd person fick mig att gästspela i nyhetsmorgon och prata om ’et.

isabel-boltenstern-maj2016

familjetid på golfbanan i skåne följdes av vårkänslor och parkhäng i stockholm. födelsedagsfirande med beerpong var genomgående tema i år, vilket var ljuvligt. simba gästspelade i en video om stress, och jag åkte till madrid för mitt livs första crossfittävling. OBS, alex tävlade. jag drack öl och var nervös på läktaren.

isabel-boltenstern-juni2016

i juni laddade jag batterierna i spanien igen, och firade midsommar med ett underbart gäng utanför stockholm. handbollens VM-kval gjordes i sarajevo, och dessutom testade jag mina tenniskunskaper med bland annat drömkvinnan elin kjos i köpenhamn.

i juli fyllde jag 25 och fick fira dagen med helsingborgsbästisarna! några dagar senare åkte jag med alex och hans supermuskliga crossfitkompisar till USA där de tävlade crossfit games. på köpet fick jag umgås med api dagarna i ända, och har nog aldrig klickat så snabbt (eller avgudat en människa) på så kort tid. väl hemma började jobbet med fotboll och zlatan.

sommarfesten i stockholm firades med människor som tydligen älskar FILA, och mitt beerponglag satte TRE bollar i samma glas. fotbollens pressfotografering följdes av CHL-äventyr runt om i europa, och dessutom hann jag ”gå på popaganda” med sara. vi är sveriges yngsta pensionärer som såg samtliga konserter från horisontellt läge på en åskådarbänk.

kristallengalan var kanske DEN roligaste kvällen/natten på hela året, och jag har ett vagt minne av att jag kärlekshyllade gina dirawi på bordet bredvid efter fyra glas champagne. europa league-äventyret fortsatte, och jag hann med ytterligare en marbella-resa. fredrik backman släppte sin bok björnstad som jag fått äran att gnälla över bagateller sedan ett halvår tillbaka.

i oktober fick vi en ny hockeyexpert i peter forsberg som gick in och gästspelade. dessutom blev jag klar med min tandställning sedan 9 månader tillbaka, och gjorde en semimisslyckad yogavideo med min bästa vän som jag inte kan sluta skratta åt!

fotbollsgalan bjöd på bordsherre i form av anders svensson, snart känd från mästarnas mästare. sambon och jag åkte till umeå och fick äntligen pulsa runt i snön, följt av några dagars inspelning i paris. (i januari får ni se alla inslag! längtar!) vid månadsskiftet åkte jag och min sargade ländrygg till kanada för alpina världscupen!

i lake louise fick jag experten och supermänniskan hans olsson som sidekick, och detta var årets roligaste jobbresa! kent hade sin sista spelning och jag tyckte den var sådär. första julfirandet utan min egen familj ägde istället rum i umeå med alexander, och nu har vi åkt till spanien! igen! 2016 slutade alltså där det började – cirkeln är fulländad!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Api den förste Bodén 4 januari 2017 at 23:08

    Vilken fin årsresumé! Och om du visste hur glad jag är att jag fann en ny vän i dig :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.