Träning

Återbesök på gymmet

10 april 2018

Den lilla kroppen har återigen rastats! SATS-kortet har ju inte gått jättevarmt sedan jag köpte det, men igår mötte jag upp min vän Josefine för ett pass. Den senaste veckan har jag dels haft fyra sändningar, men också varit lite kvalmig. Halvfebrig och kymig med en känsla att något när som helst ska bryta ut. Nu har jag dock börjat misstänka att jag, precis som 95% av Sveriges befolkning*, lider av någon form av pollenallergi…

*extremt ovetenskapliga siffror jag precis själv kom på. 

isabel-boltenstern-traning+

Träningspasset vi körde var 5 varv av följande:

10 thrusters25 kilo
5+5 axelpressar med hantel – 10 kilo (som med facit i hand var för tungt)
10 rodd i repliggandes på marken, hivandes upp mot gravitationen
20 GHD-rygglyft
15 GHD-situps 
6 kcal airbikemaxfart

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.