Bullet Journal

Att fimpa en idé

20 augusti 2018

Ni är så så så så så många som frågat när nästa bullet journal-video kommer! För att vara 100% ärlig kan jag villigt erkänna att jag inte använt min hemmasnickrade kalender de senaste månaderna – mest för att det inte funnits något att planera. Men också för att det, precis som allt annat jag tenderar att göra, blir ett krav.

Vad jag gillade med bullet journal tidigare var att sitta och pyssla ihop ’et en gång i månaden – men när jag sedan kände pressen att filma, redigera och förnya tappade det sin funktion. Det blev inte längre en vilosam lågenergigrej. Det växte till ett måste.

isabel-boltenstern-bullet-journal

Eftersom jag är huvudet på boken jag skriver och hellre prioriterar den framför att knåpa ihop en kalender väljer jag därför att pausa bullet journal-pysslandet. Jag gjorde ett försök att starta upp projektet i helgen, men kände att det tog för mycket tid och energi – som jag hellre lägger på annat. Klappar nu mig själv på axeln p.g.a tar ett beslut som hängt över mig ett tag. Mini-eloge till i-landsproblemlösaren Isabel! Detta påminner om sommarens bästa beslut: att pausa YouTube.

isabel-boltenstern-bullet-journal-2018

Det här var alltså uppslaget jag pysslade ihop i helgen. Ska bli extremt skönt att inte använda det. Någon gång i framtiden kanske jag tar upp projektet igen, men för nu känns det förbaskat skönt att låta bli. Hej!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cecilia 20 augusti 2018 at 22:21

    Känner igen mig i det du skriver. Använder min bujo väldigt sporadiskt, framförallt för att jag har inte så mycket inplanerat i livet. Det jag använder den främst till är olika listor, doodles, idéer osv. Sen har jag själv fallit in i något gränsland till utmattning, så jag använder diverse moodtrackers för att hålla koll på mitt emotionella mående.

    Tack för att du skriver ❤️ spelar mig ingen roll hur långt det går mellan gångerna. Viktiga är att göra det som känns bra.

    Kram från Cecilia

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.