Livet

Att göra vecka 12

19 mars 2018

isabel-boltenstern-mandag-2+

En ny vecka är kommen, och än så länge ekar den tom! Måndag morgnar är min bästa tid att sätta mig och spalta upp det som behöver göras, och så här ser att-göra-listan ut än så länge vecka 12.

Fnula på ett nytt kontrakt – eftersom mitt kontrakt med Discovery gick ut efter OS ska vi nu sätta oss och försöka knåpa ner ett nytt. Vad vill de? Vad vill jag? Ska jag göra 100% sport eller tassa över på underhållning? Digitalt eller linjärt? Hur länge ska vi signa? Vad tar man betalt? Vad är meningen med livet? osv osv osv i all evighet. Ni förstår ju att det är en och annan tankeknut i den här skallen just nu.

Preppa en föreläsning – i april ska jag föreläsa om stress, utbrändhet och LIVET på Luleå Tekniska Universitet. För att minska risken att prokrastinera tänkte jag redan nu sätta av två förmiddagar till att skriva någon form av grovplanering och manus.

Fira Amandas födelsedag – en av mina bästa vänner Api fyllde år förra veckan, och på söndag ska hon firas! Detta med en födelsedags-wod på Crossfit Solid och därefter brunch i ett härligt gäng. Note to self: fixa det sista på presenten!

Naprapatbesök för axeln – den senaste veckan har jag haft förbaskat ont i högeraxeln. För att inte gå och googla diverse anledningar tog jag tjuren vid hornen och bokade tid hos Naprapat-Robin, min kära vän.

Knåpa på boken – och precis som förra veckan ska jag sätta mig och bena i bokskrivandet. Det är så himla roligt, samtidigt som det är klurigt. Som ett 20.000-bitarspussel som gör att man kliar sig frenetiskt i hårbotten.

OBS, ingen Froosh-spons men den matchar månadens färgtema i min Bullet Journal!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.