Träning

Att skaffa SATS-kort eller inte?

10 januari 2018

De senaste veckorna har jag funderat mig gråhårig på det här med träningen – och var den ska äga rum. För tre år sedan lämnade jag mitt städade SATS för att bevandra mig i Crossfit-boxarnas härliga källarlokaler, men på senaste har jag börjat tänka om. Så många av mina vänner kör nu på SATS, och eftersom jag är en stor fantast av att kombinera träning med umgänge hade det varit så lägligt att vara under samma tak som dem.

Men är det värt att byta tillbaka?
Eller prova en vecka?
Eller göra någon 50/50-kompromiss?

Jag har hört så mycket positivt om deras uppdaterade lokaler som går mer i Crossfit-anda än tidigare. Har någon läsare i Stockholmsområdet någon input, eller behöver jag kanske skriva ner en klassisk plus-och-minus-lista över alla för- och nackdelar med ett eventuellt byte?

Högst upp på pluslistan:
vänner, bastu och trampolinen på SATS sofo.

isabel-boltenstern-sats

LÄS MER: 10 anledningar att älska Crossfit

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.