Livet

berlin från ett hotellrum

3 november 2016

ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. när min producentkompis leo ringde mig och sa att jag skulle ha en halvdag ledigt i berlin blev jag superexalterad. jag tänkte att jag skulle GÖRA STAN, gå på något fräsigt museum eller läsa någon kulturell bok på ett högtravande kafé.

(obs. sista var skämt)

verkligheten blev istället att jag checkade in på hotellet, tog av mig till undertyget och lindade in mig själv som en kåldolme i det tjocka duntäcket. därefter ringde jag upp roomservice, vräkte i mig och powernappade bort halva dagen.

så egentligen hade jag velat visa er en massa fräsiga bilder från berlins gator, men det enda jag gav mig ut i jakt på var en iphoneladdare. så om ni vill veta något om interiören på en av berlins alla bensinstationer är jag er tjej.

en eftermiddag i berlin, they said.
it will be fun, they said.

zzzzz

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Eva Svärd @mrs_excalibur 4 november 2016 at 12:10

  Så så klokt att du bara var istället för att rusa omkring bland alla intryck! Sjäv bestämde jag mig igår för att idag utmana mig med en AW med fantastiska vänner. Hoppas det kommer fungera, tror det. Tror jag är redo för lite mer i mitt liv. På min blogg idag har jag skrivit om 7 råd till anhöriga till oss med utmattningssyndrom. KRAMAR och ha en fin helg!

 • Reply Pamela Sundin 5 november 2016 at 11:08

  Hej isabel! Jag ville säga att du är en sådan inspirerande person. Jag har ganska nyligen hittat till din blogg och läst om allt du varit med om och känner igen mig i princip allt. Det hade varit så skönt och befriande att kunna komma i kontakt och prata med dig om det här med utbrändhet. Man känner sig väldigt ensam i det eftersom nästan ingen förstår en. Pamela

  • Reply Isabel Boltenstern 5 november 2016 at 13:26

   Tack så hemskt mycket för din fina kommentar! Den värmer! Jag skickar ett mail till dig på adressen du angav.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.