Livet

Besök från andra sidan jorden

4 mars 2018

 

Vissa helger är bättre än andra, bland annat när man får finfrämmande som gästar huvudstaden! I helgen har en av mina bästa vänner här! *fanfarer, konfetti och solsken*

isabel-boltenstern-hamburgare-barrels-2

Linn och jag hamnade i samma klass på gymnasiet, och efter att ha hatat varandra i en vecka började vi istället älska varandra. Sedan tre år tillbaka bor Linn och hennes fästman (!) Petter på Sri Lanka och driver det omåttligt populära surf- och yoga-retreatet Sunshine Stories. Eftersom efterfrågan var helt monumental bestämde de sig dessutom för att öppna en filial, Ceylon Sliders. Jag har sett så många bloggare, instagrammare och influencers besöka dessa drömplatser och ständigt blinkar stolthetens lampa p.g.a MINA KOMPISAR ÄGER DET DÄR!

Expressbesöket från Linn och hennes gudomliga syster Sunna drog ihop det mysigaste av gäng för en lunch på Barrels. Grannskapet Ida och Robin var också där, nämligen! Jag kom ihåg att ta med min riktiga kamera för en gångs skull, och hatar ju inte den här bilden på Robin:

isabel-boltenstern-hamburgare-barrels-4

Hamburgare stod på menyn, bokstavligt talat, och jag tackar aldrig nej till sötpotatispommes.

isabel-boltenstern-hamburgare-barrels-7

Fem skåningar kring ett bord gjorde att nostalgin blev påtaglig. Under gymnasietiden ingick Ida och jag i ett fikagäng som träffades varje fredag, på Ebbas fik i Helsingborg, och det är helt vansinnigt att det är tio år sedan. Och nu är vi nästan grannar? Thank you ödet for bringing us together again!

isabel-boltenstern-hamburgare-barrels-16

Robin har börjat fota analogt och det blir så jäkla fint!

isabel-boltenstern-hamburgare-barrels-6

*ny bakgrundsbild på datorn*

isabel-boltenstern-hamburgare-barrels-23

Efter lunchen scrollade vi runt på Pinterest efter bröllopsklänningar. Linn och Petter är förlovade, precis som Ida och Robin! Tänk att så många bra människor finner varandra, va? Nästan så att man blir rörd.

isabel-boltenstern-hamburgare-barrels-10

För att röra till allt ytterligare: ni minns min vän Wenche, va? Som jag körde yoga med i den här videon? Hon är ju en av mina äldsta och bästa vänner, och hennes bror är tillsammans med Sunna, alltså Linns lillasyster! Det är som en enda stor tv-serie, det här.

isabel-boltenstern-hamburgare-barrels-18

Tre timmar tror jag vi satt och pratade innan det var dags att lämna systrarna Lundgren vid tåget. Ikväll blir det söndagsmiddag på Gärdet med Ida och Robin, som tar med sig sällskapsspel. Have I told you lately that jag älskar mitt liv?

isabel-boltenstern-hamburgare-barrels-24

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.