Hem och inredning

Betuttad i Lagerhaus

8 februari 2017

Jag har blivit fullständigt galen, tror jag. Just nu är jag inne i en period där jag vill köpa exakt allt jag ser, och detta tillsammans med ett papper-penna-block-och-kalender-beroende är INTE bra. När jag hade en ledig dag i Paris hittade jag en butik som sålde massa fina papperssaker, men lyckades med nöd och näppe dra mitt sorgliga arsle därifrån innan jag hann köpa något. Men sedan kom jag hem och kände att ”här ska det fan unnas”.

Efter att jag varit hos tandläkaren och slaktat truten i 45 minuter gick jag därför in på Lagerhaus och plockade på mig lite grejor. Extra lätt när allt är så vansinnigt billigt…

VECKOPLANERING / PENNOR I ASK / GULDKLÄMMOR / MINIVAS

AMEN TITTA, SÅ FINT! Smäller av. Denna old school-planering är mina drömmars kalender, och det påminner om skrivböckerna man hade i lågstadiet! Enda minuset att man inte kan ha den i väskan utan att knyckla sidorna, men hett tips till er som äger kontorsplats.

Och vad jag ska ha de här klämmorna till, kanske ni undrar? Bra fråga. Önskar jag hade svar.

Men det är ju något med saker som kommer i fina askar, typ dessa blyertspennor. Blir genuint lycklig i hjärtat!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.