Livet

Bildbomb från veckan som gick

31 mars 2018

Aloha, alla glada bloggentusiaster! Veckan som gått har bjudit på en hel del mysigheter jag inte hunnit blogga om. Här kommer därför ett uppsamlingsheat så framtida 98-åriga Isabel Boltenstern inte undrar vad som hände vecka 13 år 2018. Den gick inte upp i rök.

Den här veckan slutade Crossfit Open, och tyvärr räckte det inte hela vägen för samboskapet det här året. Han har slitit så hårt och en bit av hjärtat slits itu när det inte går vägen. Helvete, vad man önskar att man kunde göra något för att hjälpa till.

På en lunchrast sprang jag till blomsterbutiken och köpte en ny blomma. HUR underbar är den inte? Minst lika underbar är Emma, min kollega tillika vän, som tog en AW med mig efter att vi hade ägnat 8 timmar åt att vi feedbackat Discoverys OS-satsning.

isabel-boltenstern-aw

Api och jag unnade oss själva en frukost ute. Löfbergs, som ligger på Kungsgatan i Stockholm, har det finaste ljusinsläppet någonsin. Extremt bloggkompatibelt. Tack!

isabel-boltenstern-frukost+

I mitten på veckan åkte Alex till Portugal med jobbet, och jag har således levt som gräsänka några dagar. Det är helt otroligt hur dåligt jag sover när jag är själv? Inatt inbillade jag mig att det var en råttfamilj som bodde i toaletten och var vid 02.30-snåret tvungen att gå upp och kolla för att kunna somna om. Och nej, det fanns inga råttbäbisar där.

Förresten, i ventilen till vårt sovrum bor det småfåglar på våren. Nu vaknar man vid sjutiden av att små kvittrande ungar piper och får en megafoneffekt av metallutrymmet de bor i. 70% mysigt och 30% störigt att inte få sovmorgon.

Och nu närmar det sig april, vilket betyder att jag gjort en ny setup i min Bullet Journal! Ni som vill tjuvkika redan nu kan se videon här (som jag blev svinnöjd med!) – ni andra får vänta tills imorgon!

Dessutom höll jag även under mars mitt löfte att springa ute en gång i månaden under 2018! Det var en strålande eftermiddag när jag bestämde mig för att snöra på löparskorna och bege mig ut i solnedgången. En stor bedrift för en anti-löpare! Rundan avslutades med att jag sprang in på Systembolaget kvart i stängning och köpte en flaska vin som jag smuttade i mig med Api.

isabel-boltenstern-running-4+

( Följ min blogg via Bloglovin’! )

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Linn Lundgren 2 april 2018 at 12:15

    Älskar såna här bildbomber! Och måste säga; du är SÅ snygg!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.