Projekt

Bloggens vara eller icke vara?

9 oktober 2019

De senaste månaderna har jag grubblat på det här med blogg. Är det något att hålla fast vid? Borde jag fortsätta skriva lite längre texter här, eller korta ner allt och bara köra vidare på Instagram? Så lyder huvudtankarna som fick mig att skapa en enkätundersökning ni hemskt gärna får fylla i.

Lite bakgrundshistorik till detta infall: jag har själv ändrat mitt rörelsemönster radikalt på internet. Förr satt jag och läste bloggar på tunnelbanan till jobbet, kollade YouTubeklipp i flera timmar och konsumerade content stup i kvarten. Nu? Well, jag går in på Instagram någon gång per dag.

Jag har blivit så fed up av allt från samarbeten för mobilskal till att varenda kotte ska bygga sitt personliga varumärke. Som ni hör är jag ambivalent och behöver någon som puttar min hjärna i rätt riktning, så skicka ett DM, skriv en kommentar eller fyll i enkäten så blir jag happy-clappy!

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Thea 9 oktober 2019 at 21:47

  Men hallå! Älskar din blogg! Är en av dom jag alltid klickar in på först när det är uppdaterat! Gillar att det är mer ”stoff” i bloggar. Slöskrollar på instagram men läser bloggar, typ? :)

  • Reply Isabel Boltenstern 11 oktober 2019 at 10:20

   Jag håller med! Instagram är lite som ett skyltfönster, men bloggen är som att faktiskt gå in i butiken, så att säga. Tack för din input!

 • Reply Victoria 10 oktober 2019 at 08:11

  Var annars ska Open-brevet finnas? Eller blir det inte av? Jag som inte kommer kunna vara med i Open pga andra åtaganden som gör det svårt att hinna göra open mellan fredag-måndag (med stängt gym på söndagar) vill ju läsa (obs läsa inte bara tita på fina bilder) om våndan, ångesten, lyckan efteråt och allt det där som handlar om open.
  Sen tycker jag du är en mycket bra skribent, utan krusiduller, som berättar hur det är på ett fint sätt. Så fortsätt gärna, låt inte bloggdöden även ta dig.

  • Reply Isabel Boltenstern 11 oktober 2019 at 10:22

   Det första Open-brevet ska komponeras I DETTA NU! Det ska bli ljuvligt att få skriva lite Crossfit igen. Så himla synd att du inte kan göra open, men det kommer fler chanser. Jag kommer nog köra på måndag eftersom en seglivad förkylning guppar kvar i kroppen! Och tack för så fina ord <3 det gläder mig verkligen!

 • Reply H 10 oktober 2019 at 08:28

  För någon som har följt dig sen Bilddagboken och Kitty-tiden säger jag: låt bloggen stanna! Minns fortfarande din gamla blogg, särskilt ett ganska långt inlägg du skrev där du slog hål på myter kring amerikaner, älskade det och refererar till det hyfsat ofta!

  • Reply Isabel Boltenstern 11 oktober 2019 at 10:22

   HAHA, älskar när folk minns gamla inlägg från typ 2007! Gud, vad roligt. Måste se om jag kan hitta det i mitt dolda arkiv! :D

 • Reply Fia 10 oktober 2019 at 08:44

  Håller med ovan kommentarer! Sluta ej! Din blogg känns ÄKTA, till skillnad från ”mobilskalsreklam och bygga varumärke- människorna”.
  Alltid kul att läsa dina inlägg, gillar allt!
  <3

  • Reply Wilma 10 oktober 2019 at 09:05

   Håller med till 100%!!

  • Reply Isabel Boltenstern 11 oktober 2019 at 10:23

   TACK <3 vad skulle jag gjort utan er vettiga tjejer i kommentarsfältet?!

 • Reply Linda 10 oktober 2019 at 19:07

  Vi vill ha mera youtube också!
  Försvinn inte! Det är snarare instagram som snart dör tror jag!
  KRAM

  • Reply Isabel Boltenstern 11 oktober 2019 at 10:23

   BERÄTTA MER! Spännande teori och jag är eventuellt beredd att hålla med?! Det har liksom växt och blivit ogreppbart SAMT förutsägbart, tycker jag.

   • Reply Linda 12 oktober 2019 at 16:04

    Jag vet inte, jag är hemskt oaktiv på Instagram för egen del, men märker i ”snacken som går” och att många i mitt umgänge raderar sina konton. Det kanske växer bland Influensers, men vi ”vardagsinstgram-människor” tar bort kontona.
    Paradoxalt nog, vem ska läsa de stora influensernas inlägg om inte de ”små läsarna” tänker jag?

 • Reply Evelyn 10 oktober 2019 at 19:33

  Jag har följt din blogg (och på så sätt ditt liv) sporadiskt sedan 2012 pga tips från en gemensam vän vi har. år 2012 var jag klistrad vid din blogg och några år framåt. Men som du säger så ändras ens internet-vanor och i samband med att jag avskaffat facebook och instagram slutade jag klicka in på din blogg. Dock går jag FORTFARANDE in här ibland, kanske en gång/månad, för att se vad du gör ”nu för tiden” och få inspiration, för jag tycker du är en oerhört inspirerande människa. Så, jag skulle inte dö om den försvann och jag känner väl till frihetskänslan av att avskärma sig från internet. Varför jag tycker att du ska ta bort den om det skulle ge dig en frihetskänsla. Annars, ha kvar den, och skriv sporadiskt för dig själv när du känner för det.

  • Reply Isabel Boltenstern 11 oktober 2019 at 10:24

   Tack för väldigt vettig kommentar <3 jag gillar ju att blogga, men behöver nog hitta mitt sätt att göra det. Tänker att jag vill blogga som jag gjorde förr!

 • Reply Sanna 10 oktober 2019 at 20:34

  Tycker att bloggen och Youtube blir mer personligt än via Instagram. ?

  • Reply Isabel Boltenstern 11 oktober 2019 at 10:24

   Kan absolut vara villig att hålla med!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.