Kläder och smink Projekt

BLOPPIS-SUCCÉ!

19 augusti 2019

Hujedamig, så rolig gårdagen var! Ni som följer mig på Instagram kan omöjligt ha missat att jag hade en blippas igår där jag sålde mina träningskläder till er följare, och uppslutningen var TOTAL! Redan på förhand misstänkte jag att det skulle bli kaos i kommentarsfältet eftersom jag tillämpade någon form av först-till-kvarn-princip, men det blev verkligen succé!

Efter att ha insett att förrådet var totalt översvämmat bestämde jag mig för att sluta vara så himla nostalgisk, och sälja iväg ett par godbitar jag hade sparat. Efter att ha lagt undan två kassar till insamlingen blev det 86 plagg över till min Jag fotade, prissatte och igår 17.00 ringde klockan – det var dags för mayhem.

Samtidigt som folk ropade hem plagg antecknade jag namn, och försökte ta bort bilder så fort de blev paxade.  På 40 minuter hade orkanvinden blåst över, och kvar stod jag med fyra ynka plagg som jag skickade iväg till insamlingen. Så himla roligt att mina träningskläder får nytt liv genom er!

Direkt efter loppisen sorterade jag alla kläder, la ner det i förpackningar, skrev namn och adress och nu ska jag strax gå till posten och skicka iväg alla kläder till sina nya ägare. Jag är helt i extas, så vansinnigt roligt har det varit att leka affär. Jag känner mig som ASOS.

Nu lyder bara den stora frågan: hur länge behöver man vänta innan man gör en bloppis för sina vanliga kläder?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jenny 22 augusti 2019 at 11:47

  Vänta inte alls säger jag, vill gärna se en bloppis med dina vanliga kläder!

  • Reply Isabel Boltenstern 25 augusti 2019 at 11:21

   DET KOMMER! 1:a september blir det en fysisk bloppis på Hotell Amaranten i Stockholm, och det jag inte säljer där kommer jag dra upp på min story som senast!!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.