Livet

Bubbelbuffé och pannkakor – helgen i bilder

8 januari 2018

Vilken brakhelg detta varit! Senast vi hördes var jag på jobbinspelning i Malmö iförd short-track-trikå, men därefter bjöd ledigheten på två magnifika dagar. Eller för att vara ärlig: en magnifik dag och en slappedag med extrem bubbel-huvudvärk. Man är ju inte tjugo längre…

På lördagen var det dags för den mest hypade festen jag varit inbjuden till sedan studentbalen: Alexandras födelsedagsfest! Temat var ”release your inner goddess”, och i över en månad har Facebook-gruppen med festdeltagarna fullkomligt kokat. Det delades Spotifylistor och klädtips, GIF-animationer och pepp-meddelanden. Och den mest oförglömliga kvällen blev precis det!

isabel-boltenstern

Med fem minuter kvar till taxin skulle komma hade jag enbart underkläder på mig och femton alternativ liggandes i högar runt mig på golvet. Målbilden var Beyoncé på scen, inte sova-över-t-shirt… Till sist blev det en snygg plus behaglig beige-glittrig byxdress jag fick av min svärmor i födelsedagspresent! Premiäranvändningen blev lyckad, men det är omöjligt att fota outfitbilder under svenska vinterhalvåret? *konstaterar*

De enda två bilderna jag tog under kvällen var på Joanna som nacksvingade en helium-enhörning…

isabel-boltenstern-joanna-swica

…och bubbel-buffén! Alexandra hade (med caps lock) förklarat att hon inte ville ha några presenter, men att alla skulle ta med sig minst en flaska bubbel. Toppenidé!

isabel-boltenstern-bubbel

Dagen därpå vaknade jag med en rungande huvudvärk som Alex och vår kära granne Robin lindrade med pannkakor. Med tanke på att jag partajar ungefär tre gånger per år fick jag mig en unfriendly reminder varför – den härjande bakisångesten. Även om det inte fanns något att ha ångest FÖR var det en jobbig känsla att jobbveckan kom närmre? Kan någon relatera..? Å andra sidan var det vansinnigt värt, för det var längesedan jag skreksjöng och skrattade så högt med nyfunna vänner.

isabel-boltenstern-pannkakor

Så TACK till älskade Alexandra och alla gäster för en helt magisk kväll! Ett perfekt sätt att starta 2018!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frida Svensson 9 januari 2018 at 14:48

    jag önskar dig ett helt magiskt 2018! detta blir ett grymt år! jag är helt säker på det.
    http://www.fridagsvensson.se

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.