Bullet Journal

✨ BULLET JOURNAL 2019 ✨

1 januari 2019

Gott nytt år, ärade kamrater! I skrivande stund sitter jag och smuttar på en kopp kaffe och beundrar min nya bullet journal – blev så urbota böjd med framsidan. De senaste månaderna har jag funderat fram och tillbaka hur jag vill använda min bullet journal, och gått i tankar på att ha en vanlig kalender för planering och en bullet journal för alla listor och collections. Inledningsvis startade jag dock som vanligt – men tänker att jag kommer experimentera med upplägget under årets gång.

Nåväl, jag ska inte spiola mer. Här kommer en video på när jag gör 2019 års setup!

LIKNANDE INLÄGG: 
✖️ vad är en bullet journal?
✖️ min bullet journal 2018

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Maria Pettersson 1 januari 2019 at 22:50

  Jag ska åka och köpa en bullet journal i morgon! :)

 • Reply Elin 2 januari 2019 at 12:54

  Hej Isabel. Detta har kanske ej så mycket med inlägget att göra men får jag fråga vad du köpte för kamera i September? Är otroligt sugen på en ny och skulle tacksamt ta emot tips. ?

  • Reply Isabel Boltenstern 7 januari 2019 at 15:15

   Åh, jag ska skriva ett inlägg om det! Jag köpte en Sony A7III!

 • Reply Jonas Larson 7 januari 2019 at 14:18

  Kan ett inlägg på träningstemat och att du exemplifierade 20 före 2020 med 55 kg i ryck vara dina PB i lite olika lyft, tex mark, ryck, stöt och böj (givetvis under förutsättning att det inte leder till hets och press)..?

  • Reply Isabel Boltenstern 7 januari 2019 at 15:13

   Jo, jag tänkte göra ett sådant inlägg men har inte riktigt bestämt vilka mål jag ska ha än! Återkommer när jag hunnit tänka till i frågan! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.