Bullet Journal

Bullet Journal – Maj 2018

1 maj 2018

Tanken var att spela in en video när jag gjorde maj-setupen av min Bullet Journal, men eftersom jag är på resande fot fick det bli en stillbildshistoria. Ni som inte vet vad bullet journal är kan kolla mitt *superinformativa* klipp HÄR.

Såhär ser omslagssidan för maj ut! Jag testade något nytt som jag sett i olika former på Pinterest – som en lång månadsplanering. Eftersom fler grejor kan inträffa på samma dag försökte jag underlätta lite genom att skriva förmiddagsaktivitet till vänster och eftermiddagshändelser till höger. Det funkade prima under denna slappa månad!

Veckouppslagen är tillbaka till det jag gjorde tidigare i år. Oavsett vad jag provar kommer jag ständigt tillbaka till att detta simpla men snygga uppslag funkar bäst. Tydlig överblick, lätt att se kommande vecka och en liten to-do-hörna till sånt som inte har någon specifik dag.

Sedan ser det dessutom så förbaskat aptitligt ut när det inte är ifyllt. Mmmmm, vill knappt kladda ner något.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.