Bullet Journal Video

BULLET JOURNAL – oktober 2018

27 september 2018

Ny årstid! Ny bullet journal! Ny video! Nu har jag lagt så extremt många timmar på att redigera den här videon att ni baskemig måste kolla. Jag sätter upp en helt ny bullet journal, denna gång i en supertunn Moleskine, men mer om det i videon. Dessutom utlovas det både listor, washitejp (i måttliga mängder) och veckouppslag! Det är så roligt att höra att bullet journal-trenden sprider sig bland er där ute, och visst fasen är det mysigt!

Om ni håller på med bullet journaling – vad är det bästa med det för er? Tydligheten i planeringen? Mysighetsfaktorn? Att få en paus från det digitala livet?

FLER BULLET JORUNAL-VIDEOR: 
? Vad är en bullet journal?
? 2017 vs. 2018 i min bullet journal!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Aletta 28 september 2018 at 23:34

  Alltså, wohoo! Jag älskar dina bullet journal videos (även alla andra men ja, ”get to the point…”) så är så lycklig att det kommit en ny. ? du är dessutom så härlig att lyssna på, så lugn. Podd?
  Jag tycker nog bara det är mysigt med bullet journals och roligt att få vila hjärnan. Dock perfektionist som man är så är det svårt när det inte blir exakt som jag tänkt det, jag är dessutom ingen mäster ritare/tecknare så jag kör det simpelt. Blivit en hel del utrivande av sidor.
  (Men du får gärna hälsa på mig på min insta @bujos.and.cats eller @mjuum. Vi har dessutom precis flyttat till Tyskland. Ganska omvälvande..)
  ?

 • Reply Malin 1 oktober 2018 at 13:46

  Jag skulle kunna svara JA! på alla dina frågor, men jag gillar kanske extra mycket tydligheten i planeringen som automatiskt (hehe, nästan automatiskt i alla fall) skapas i min bullet journal. Att äntligen få använda en kalender som funkar exakt så som jag vill att den ska göra. Och dessutom utan att det finns massa överflödiga sidor i början och slutet, med massa information jag ändå inte behöver! Det är också sjukt skönt att slippa alla dessa kom i håg-lappar som jag tidigare strösslade omkring mig. Nu står allt i min bullet journal istället. Guld! Så därför blev jag väldigt glad när jag såg att du spelat in en ny bujo-video. Tack!

  http://splendiferouslytiggerific.wordpress.com

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.